Partners van Moneypenny

Flexibel werken bij Spaces

Ben je op zoek naar een inspirerende, flexibele én professionele werkomgeving? Dan ben je bij onze partner Spaces aan het goede adres!
Of je nu aan het mind-mappen, vergaderen of samenwerken bent of bezig met je administratie; de design tafels, bureaus en banken en het supersnelle wifi-netwerk bieden je de perfecte plek voor elke activiteit. Je vindt bij Spaces een rustige plek voor de laatste details aan je plan, een grote tafel voor de team meeting, een lunchtafel voor de ontvangst van je nieuwe klant en een gezellige leestafel voor de rest van de week. Check de site van Spaces voor alle mogelijkheden. Van een uiterst flexibel contract, huur van vergaderruimtes tot je eigen desk of kantoor en meer.

Postbus en scanservice bij Pripost

Wil je als organisatie super flexibel zijn en niet gebonden aan een fysieke plek? Dan is Pripost dé partij. Onze partner Pripost is de nummer 1 in slimme oplossingen voor je post en/of zakenadres. Door de combinatie van een postadres en de handige - en zeer betaalbare - scanservice is jouw bedrijf optimaal flexibel en maakt het niet uit waar jij en je medewerkers zich bevinden. Jouw bedrijf draait gewoon door. Ook voor je KvK registratie. Check de site van Pripost voor alle mogelijkheden en tarieven.

Direct ICT - de one-stop-shop voor al je ICT

Tegenwoordig zijn veel ICT oplossingen plug-and-play. Aan de andere kant wordt de wereld van ICT steeds complexer en heb je niet alleen met de techniek zelf, maar ook met zaken als security en privacy te maken. Daarom kan het voor jou als ondernemer heel fijn zijn om je ICT zaken aan een professionele partij over te laten. Direct ICT is zo'n club die wij van harte aanbevelen. Gevestigd in het Oosten van ons land (en door Heel Nederland actief) met een 'echte' niet lullen, maar poetsen mentaliteit. De meest klantgerichte organisatie die wij kennen. Beter bestaat niet! Check de site van Direct ICT voor meer info en voor contactgegevens (vraag naar Gertjan Slots).