Werken voor Moneypenny

Onze Virtuele Assistenten combineren werk met een gezin, parttime studie, hobby’s en andere activiteiten. Zij hebben de vrijheid om zelf te bepalen wanneer en waar ze aan de slag gaan. Zo halen ze het meeste uit hun kostbare tijd. Wil jij dat ook? Dan is een toekomst als Moneypenny-VA misschien iets voor jou.

Openstaande jobs

Vacature Virtual Assistant

20-32 uren/week
Thuiswerk
Meer info

Vacature Virtual Assistant – financieel & administratief

20-32 uren/week
Thuiswerk
Meer info

Vacature Virtual Assistant – notuleren & vergadersupport

20-32 uren/week
Thuiswerk
Meer info

Online werken vanuit huis

Moneypenny biedt managementondersteuning op afstand. Onze virtual assistants zijn de stille krachten achter succesvolle ondernemingen. Als virtual assistant neem je uitvoerende taken uit handen en zorg je ervoor dat het dagelijkse reilen en zeilen van bedrijven soepel verloopt. En het mooiste? Al deze taken kunnen perfect online vanuit huis worden uitgevoerd.

Thuiswerken als Virtual assistant

Ben jij klaar om de vrijheid van thuiswerken te omarmen? Wij regelen de opdrachten, jij werkt vanuit het comfort van je eigen huis. Bij Moneypenny weten we al lang dat werken niet langer beperkt hoeft te zijn tot een kantoor. Onze virtual assistants bewijzen elke dag dat ze, ongeacht waar ze zich bevinden, essentiële ondersteuning kunnen bieden aan bedrijven in binnenland en buitenland.

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar vacatures waarbij thuiswerken centraal staat? Ontdek dan of jij het in je hebt om een virtual assistant te worden. Bij Moneypenny helpen we je graag om jouw talenten te benutten en komen graag met je in contact.

Klaar om de volgende stap te zetten? Laten we samen ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan de toekomst van remote managementondersteuning.

Bekijk onze thuiswerk vacatures of neem contact met ons op!

 

Zet jouw talent in voor Moneypenny!

Wil jij ook als Virtueel Assistent aan de slag? Kom aan boord en geef jouw work/life balance een boost!