Ontdek onze snelle transcriptieservice

In veel branches maakt men op grote schaal geluidsopnames. Wil je je opnames tijdig uitgewerkt hebben? Uitbesteden aan Moneypenny is dan de simpele en doeltreffende oplossing. Vraag direct een offerte aan!

Onze transcriptieservice werkt je geluidsbestanden uit

Opnames van interviews, dictaten van statussen, brieven en pleitnota’s: je laat ze uitwerken door je eigen medewerkers. En dat blijkt vaak toch niet zo praktisch. In wetenschappelijke instituten is vaak onvoldoende mankracht om al die interviews tijdig te transcriberen. In klinieken worden geluidsopnames achter de balie uitgewerkt, wat ten koste gaat van de patiëntcontacten. Houd op met tobben en laat je opnames accuraat uittypen door een Moneypenny specialist op afstand. Dan heb je het resultaat de volgende dag al op je bureau.

Transcriberen structureel uitbesteden

Moneypenny heeft een geweldige pool van ervaren transcriptietypisten. Schakel ze in als het tijdelijk heel druk is. Nog slimmer is het om het hele transcriptieproces structureel uit te besteden. We geven je dan de beschikking over een vast team van flexibele assistenten met een achtergrond in jouw branche. Ze zijn dus heel snel ingespeeld op jouw specifieke vakgebied of praktijk. Met zo’n flexibele schil heb je nooit meer last van ondercapaciteit en altijd de zekerheid van topkwaliteit. Natuurlijk maken we waterdichte afspraken over vertrouwelijkheid in verband met je beroepsgeheim – zoals je dat ook doet met je vaste medewerkers op kantoor.

Probeer het nu!

Bandopnames uitwerken? Vertel ons wat je wensen zijn, dan doen wij je een interessant aanbod!