Een deskundige notulist direct inhuren?

Goed notuleren is vakwerk. Daarom zijn veel organisaties vaste klant bij Moneypenny. Zij weten dat wij in de loop der jaren een geweldige pool van ervaren specialisten op dit gebied hebben opgebouwd. En dat je bij ons ook welkom bent met kleine en incidentele opdrachten. Meer weten hierover? Vraag een offerte aan!

Notuleren: vraag een Moneypenny-specialist

Onze geroutineerde notulisten zorgen voor een perfecte verslaglegging. Laat daarom een vergadering bijwonen door een representatieve Moneypenny-specialist die daarna thuis een vakkundig verslag maakt. Eigenlijk is het niet eens nodig dat de notulist naar de bespreking komt. Als je zelf een geluidsopname maakt en doorstuurt naar de notulist, krijg je – op afstand gemaakt - een puntgaaf verslag.

Notulist met vakkennis

Laat je regelmatig notulen maken? Dan geven we je de beschikking over een team van vaste externe notulisten. Desgewenst met een achtergrond in jouw branche. Dat is vooral handig als de besprekingen bijvoorbeeld erg technisch, medisch of anderszins gespecialiseerd zijn. Over de vertrouwelijkheid in verband met je beroepsgeheim maken we waterdichte afspraken. Net zoals dat gebeurt met de vaste medewerkers op je kantoor.

Nu aan de slag!

Bespreek vrijblijvend je wensen en ontdek de voordelen van onze supernotulisten.