Remote werken werkt – whitepaper

In de coronatijd hebben veel organisaties noodgedwongen ontdekt dat substantieel en langdurig thuiswerken eigenlijk best werkt. Dat zien wij bij Moneypenny al jaren. Remote werken, oftewel je werk buiten de kantooromgeving doen, biedt veel mogelijkheden – voor medewerkers en organisaties.  Zeker als je dat combineert met face-to-face tijd op kantoor en je werken hybride maakt.

Medewerkers willen ook na de coronatijd graag hybride werken. Uit onderzoek van Moneypenny, Nyenrode Business Universiteit en Open Universiteit bleek dat 97% (!) van de respondenten uit middelgrote en grote organisaties ook in de toekomst wil thuiswerken. En dan niet een dagje in de week, maar ongeveer de helft van hun werktijd.

Dat is voor werkgevers een mooi aanknopingspunt om zich positief te onderscheiden, zeker als de arbeidsmarkt in de toekomst weer of nog verder verkrapt. Je kunt als organisatie dan natuurlijk harder gaan roepen dat mensen bij jou moeten komen werken. Je kunt echter ook aansluiten op een diepgewortelde wens van veel talent om meer invloed te hebben op tijd, plaats en manier van werken. De technologie om op afstand te werken én samen te werken is er. We hebben ervaring opgedaan met andere manieren van het organiseren van werk, een nieuwe cultuur van samenwerken/ overleggen en een gewijzigde stijl van leidinggeven nog. Slaagt jouw organisatie erin om die ervaringen om te zetten in een blijvend andere manier van werken? Dit whitepaper daagt je uit om daarover na te denken en inspireert je om aan de slag te gaan met de uitdagingen die je daarbij ongetwijfeld tegenkomt.

Door Susan Smulders
Op 12 mei 2021
Whitepapers
Whitepaper_Moneypenny_Remote_werken_werkt_versie_12_mei_2021

"*" geeft vereiste velden aan

Download direct de whitepaper

Meer uit onze kennisbank

virtual assistant gezocht
28 augustus 2023 Slimmer werken met een VA

Virtual assistant gezocht? Moneypenny helpt je uit de brand

Wil jij je werkzaamheden efficiënter laten verlopen en meer tijd overhouden voor je eigen… Lees verder
interview-sylvia-van-asperen-semmie
24 augustus 2023 Testimonials

Sylvia van Asperen over de Virtual Assistance van Moneypenny

“Blijf heel dicht bij je passie en hier kan een Virtual Assistant je goed in ondersteunen.” Dit… Lees verder
nieuwsbrief-moneypenny
22 augustus 2023 In de media

Nieuwsbrief augustus 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!