Céline Vroman Virtuele Assistent van 2012

Persbericht 5 november 2012

Céline Vroman (m) met de twee andere finalisten Saskia Muizelaar (l) en Yfke Laanstra (r)

 

Uitreiking eerste Moneypenny Virtuele Assistent Award: Céline Vroman Virtuele Assistent van 2012

Op vrijdagavond 2 november is Céline Vroman uitgroepen tot Virtuele Assistent van het jaar. In de voorrondes wist zij al veel stemmen van het grote publiek te behalen. In de finale roemde de jury haar dienstverlenende karakter. Initiatiefnemer van de eerste editie van deze verkiezing is Moneypenny, managers van Het Nieuwe Werken en ‘ontdekker’ van de Virtuele Assistent in Nederland. “Het vakgebied van de Virtuele Assistent is na ruim tien jaar volwassen geworden en verdient het een eigen award te hebben,” aldus directeur Marianne Sturman.

“Meer en meer erkennen managers dat Het Nieuwe Werken ook geschikt is binnen het secretaressevak. De kern van het vak, het ondersteunen van een manager of afdeling, is hetzelfde gebleven, maar de invulling ervan is wezenlijk veranderd. Goede ‘secretaresses nieuwe stijl’ beschikken over perfecte communicatieve vaardigheden en zijn zelfstandig. Daar komt bij dat zij de ICT-tools om op afstand te kunnen werken tot in de puntjes beheersen en ook op afstand zichtbaar weten te zijn,” licht Marianne Sturman verder toe.

“Een hele eer om deze award te ontvangen. Ik zie het als waardering voor mezelf, maar zeer zeker ook voor het gehele vakgebied én de werkgevers die de Virtuele Assistent ruimte hebben gegeven zich te ontwikkelen”, aldus de Belgische Céline Vroman.

De uitreiking van de eerste Moneypenny Virtuele Assistent Award ging toepasselijk gepaard met de vertoning van de nieuwste James Bondfilm waarin Miss Moneypenny – de inspiratiebron van Moneypenny – na tien jaar afwezigheid haar rentree maakte.

Moneypenny

Wie Moneypenny zegt, zegt Het Nieuwe Werken. Sinds de start in 2000, is Moneypenny uitgegroeid van pionier in flexibel werken – plaats- en tijdonafhankelijk werken – tot een vooraanstaand expert binnen het brede werkveld van Het Nieuwe Werken. Moneypenny levert flexibel personeel (zowel werkzaam vanuit huis als op kantoor), E-recruitment oplossingen en Advies & Implementatie van Het Nieuwe Werken. In 2010 is oprichter Marianne Sturman uitgeroepen tot Porsche Onderneemster van het Jaar. www.moneypenny.nl

De week van Het Nieuwe Werken 12 november 2012 t/m 16 november 2012

Door Marianne Sturman
Op 5 november 2012
Blog

Meer uit onze kennisbank

Virtueel assistent
24 maart 2023 Slimmer werken met een VA

Wat kost een Virtual Assistant eigenlijk?

We hebben inmiddels genoeg ervaring om je met zekerheid te kunnen zeggen dat virtuele assistenten… Lees verder
Opdrachtgever-Nico-Nieuwenhuize-VA-Moneypenny
23 maart 2023 Testimonials

Interview met opdrachtgever Nico Nieuwenhuize

“Margot weet direct proactief de taken te benoemen die voortkomen uit andere taken. Ze denkt met… Lees verder
Moneypenny-nieuwsbrief
6 maart 2023 In de media

Nieuwsbrief februari/maart 2023

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!