Remote werken werkt

In de coronatijd hebben veel organisaties noodgedwongen ontdekt dat substantieel en langdurig thuiswerken eigenlijk best werkt. Dat zien wij bij Moneypenny al jaren. Remote werken, oftewel je werk buiten de kantooromgeving doen, biedt veel mogelijkheden – voor medewerkers en organisaties.  Zeker als je dat combineert met face-to-face tijd op kantoor en je werken hybride maakt.

Medewerkers willen ook na de coronatijd graag hybride werken. Uit onderzoek van Moneypenny, Nyenrode Business Universiteit en Open Universiteit bleek dat 97% (!) van de respondenten uit middelgrote en grote organisaties ook in de toekomst wil thuiswerken. En dan niet een dagje in de week, maar ongeveer de helft van hun werktijd.

Dat is voor werkgevers een mooi aanknopingspunt om zich positief te onderscheiden, zeker als de arbeidsmarkt in de toekomst weer of nog verder verkrapt. Je kunt als organisatie dan natuurlijk harder gaan roepen dat mensen bij jou moeten komen werken. Je kunt echter ook aansluiten op een diepgewortelde wens van veel talent om meer invloed te hebben op tijd, plaats en manier van werken. De technologie om op afstand te werken én samen te werken is er. We hebben ervaring opgedaan met andere manieren van het organiseren van werk, een nieuwe cultuur van samenwerken/ overleggen en een gewijzigde stijl van leidinggeven nog. Slaagt jouw organisatie erin om die ervaringen om te zetten in een blijvend andere manier van werken? Dit whitepaper daagt je uit om daarover na te denken en inspireert je om aan de slag te gaan met de uitdagingen die je daarbij ongetwijfeld tegenkomt.

Door Susan Smulders
Op 12 mei 2021
Whitepapers
Whitepaper_Moneypenny_Remote_werken_werkt_versie_12_mei_2021

Download direct de whitepaper

Meer inspiratie

Moneypenny nieuwsbrief
23 juni 2022 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!