Ineke Swart-den Boer is Virtuele Assistent 2013

 

Ineke Swart-den Boer, Virtuele Assistent 2013

Tijdens Management Support Live 2013 werd op 4 oktober om 13.00 uur op het netwerkplein de VA award 2013 uitgereikt door Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine, en Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny. Winnares is Ineke Swart-den Boer. Naast Ineke waren ook Saskia Idema en Monique van der Schans genomineerd voor de award. De drie genomineerden zijn allemaal top-VA’s met een bovengemiddelde kennis van online tools, uitstekende vaardigheden op het gebied van op afstand werken, samenwerken en communiceren en zowel een dienstbare als proactieve houding. De doorslag gaf uiteindelijk het feit dat Ineke tijdens haar laatste baan haar job op kantoor had ‘gevirtualiseerd’ en haar manager en collega’s had laten zien dat een managementondersteuner ook op afstand perfect haar werk kan doen. Het is bijzonder dat dit haar gelukt is, omdat veel managers nog steeds het idee hebben dat de secretaresse haar taken niet op afstand kan verrichten.

Achtergrond van de VA award

Steeds meer secretaresses en managementondersteuners werken op afstand voor hun baas of opdrachtgever. Door de technische ontwikkelingen wordt dit steeds gemakkelijker en normaler. Het vergt echter wel een flinke uitbreiding van vaardigheden, competenties en vakkennis. Een goede VA ben je niet zomaar. Om het vak van VA op de kaart te zetten werkte Management Support graag mee aan de VA award 2013 die in 2012 voor het eerst werd uitgereikt.

Tijdens Management Support Live op 4 oktober werd de Award voor de beste VA uitgereikt door Marianne Sturman, eigenaar van Moneypenny, een uitzendbureau voor Virtual Assistants. ‘Ik ben blij verrast dat de  functie van de VA in de lift zit door de invoering van het Nieuwe Werken’, vertelt ze. ‘Toen ik in 2000 het concept virtueel werken voor secretaresse in Nederland introduceerde, zag niemand er heil in. Nu maken steeds meer organisaties er gebruik van. Dat is een goede ontwikkeling, want tijd- en plaatsonafhankelijk werken vergroot de arbeidsparticipatie. Voor werkgevers is het ook interessant. Zij kunnen kleine banen creëren, van enkele uren per week. Bovendien werkt een VA productiever.’

Foto’s van de uitreiking

Klik hier voor foto’s van de uitreiking.

Door Marianne Sturman
Op 4 oktober 2013
Testimonials

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!