Ineke Swart-den Boer is Virtuele Assistent 2013

 

Ineke Swart-den Boer, Virtuele Assistent 2013

Tijdens Management Support Live 2013 werd op 4 oktober om 13.00 uur op het netwerkplein de VA award 2013 uitgereikt door Vera Bot, hoofdredacteur van Management Support Magazine, en Marianne Sturman, oprichter van Moneypenny. Winnares is Ineke Swart-den Boer. Naast Ineke waren ook Saskia Idema en Monique van der Schans genomineerd voor de award. De drie genomineerden zijn allemaal top-VA’s met een bovengemiddelde kennis van online tools, uitstekende vaardigheden op het gebied van op afstand werken, samenwerken en communiceren en zowel een dienstbare als proactieve houding. De doorslag gaf uiteindelijk het feit dat Ineke tijdens haar laatste baan haar job op kantoor had ‘gevirtualiseerd’ en haar manager en collega’s had laten zien dat een managementondersteuner ook op afstand perfect haar werk kan doen. Het is bijzonder dat dit haar gelukt is, omdat veel managers nog steeds het idee hebben dat de secretaresse haar taken niet op afstand kan verrichten.

Achtergrond van de VA award

Steeds meer secretaresses en managementondersteuners werken op afstand voor hun baas of opdrachtgever. Door de technische ontwikkelingen wordt dit steeds gemakkelijker en normaler. Het vergt echter wel een flinke uitbreiding van vaardigheden, competenties en vakkennis. Een goede VA ben je niet zomaar. Om het vak van VA op de kaart te zetten werkte Management Support graag mee aan de VA award 2013 die in 2012 voor het eerst werd uitgereikt.

Tijdens Management Support Live op 4 oktober werd de Award voor de beste VA uitgereikt door Marianne Sturman, eigenaar van Moneypenny, een uitzendbureau voor Virtual Assistants. ‘Ik ben blij verrast dat de  functie van de VA in de lift zit door de invoering van het Nieuwe Werken’, vertelt ze. ‘Toen ik in 2000 het concept virtueel werken voor secretaresse in Nederland introduceerde, zag niemand er heil in. Nu maken steeds meer organisaties er gebruik van. Dat is een goede ontwikkeling, want tijd- en plaatsonafhankelijk werken vergroot de arbeidsparticipatie. Voor werkgevers is het ook interessant. Zij kunnen kleine banen creëren, van enkele uren per week. Bovendien werkt een VA productiever.’

Foto’s van de uitreiking

Klik hier voor foto’s van de uitreiking.

Door Marianne Sturman
Op 4 oktober 2013
Testimonials

Meer inspiratie

Oprichters Moneypenny delen 22 jaar ervaring in boek: Hybride wérkt
23 september 2022 In de media

Oprichters Moneypenny delen 22 jaar ervaring in boek: Hybride wérkt

Persbericht Moneypenny – Amsterdam, 23 september 2022 Vanaf vandaag is het boek Hybride wérkt… Lees verder
Moneypenny nieuwsbrief
22 september 2022 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief september

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Belangen in balans bij hybride werken - Moneypenny bite
21 september 2022 Blog

Moneypenny-bite ‘Belangen in balans bij hybride werken’

Gedurende de coronacrisis heeft werkend Nederland noodgedwongen kennisgemaakt met thuiswerken. Een… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!