Workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk – met bezoek aan Microsoft

Op 5 april 2011 staat alweer de zevende editie van de workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk gepland. Al tientallen organisaties maakten op deze manier kennis met diverse praktijkaspecten van Het Nieuwe Werken. Voor de sessie in april is het programma van de workshop in een nieuw jasje gestoken.

Om nog meer nadruk te leggen op ervaringen uit de praktijk wordt de bijeenkomst dit maal gehouden bij één van de smaakmakers op het gebied van Het Nieuwe Werken in Nederland: Microsoft. In het programma is tijd ingeruimd voor de reis die zij hebben ondernomen richting flexibeler manieren van werken. Daarbij gaat het niet zozeer over technologie maar over de impact van Het Nieuwe Werken op de wijze waarop mensen met elkaar samenwerken. En wat dat betekent voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ook staat er een rondleiding door hun inspirerende gebouw gepland. Op die manier wordt Het Nieuwe Werken nog tastbaarder voor de deelnemers aan de workshop.

Susan Smulders

Naast deze praktijkcase biedt het programma (uiteraard) ook uitgebreide informatie over de kaders en implementatie aspecten van Het Nieuwe Werken. Deze onderdelen worden verzorgd door Susan Smulders van Moneypenny Advies & Implementatie. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd om diep in te gaan op arbeidsrechtelijke en ARBO-aspecten van Het Nieuwe Werken. Arthur Hol van HRM College neemt deze ‘deep dive’ zoals gewoonlijk voor zijn rekening.

De workshop is opnieuw bewust kleinschalig gehouden. Met maximaal 12 deelnemers is er voor iedereen ruimschoots gelegenheid om zijn of haar vraagstukken in te brengen en kunnen de workshop leiders op basis daarvan accenten leggen in het programma. Zo wordt het programma bij uitstek interactief. De workshop is gericht op managers en HR professionals die zich oriënteren op de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken voor hun organisatie. Deelnemers aan eerdere sessies kwamen van kleine tot grote organisaties uit heel diverse takken van sport. Zowel uit het bedrijfsleven als van de (semi)overheid.

Wilt u meer weten over de workshop op 5 april 2011? Lees meer op deze pagina of bel Moneypenny: 020 42 60 760.

Door Advice
Op 2 maart 2011
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!