Virtuele Assistent voor internationaal taxatiebureau

Door: Usiena

Sinds 2010 ben ik werkzaam via Moneypenny als Virtuele Assistent voor een groot internationaal taxatiebureau. Ik ben onderdeel van een team van 6 Virtuele Assistenten die allemaal via Moneypenny voor deze klant werken.

Ik werk als Virtuele Assistent 100% vanuit mijn thuiskantoor en mijn werkzaamheden bestaan uit het invoeren, aanpassen en/of corrigeren van taxatierapporten. Ik voorzie de rapporten van standaard brieven en sjablonen en sla deze op in een map op het systeem, waarna medewerkers van het taxatiebureau deze kunnen downloaden, uitprinten en versturen. Het programma waarop ik inlog wordt ook door andere vestigingen gebruikt, waardoor het mogelijk is in te vallen op één van de andere locaties, bijvoorbeeld tijdens vakantie of bij ziekte. Waar je nog wel eens tegen aan loopt is dat sommige handschriften van de verschillende taxateurs wat minder goed leesbaar zijn. Ook worden er wel eens termen gebruikt of namen van machines waarvan je nog nooit hebt gehoord, maar naarmate je meer ervaring hebt begrijp je sneller wat er wordt bedoeld.
 
De laatste maanden worden de rapporten bij mij thuis afgeleverd en weer opgehaald als deze zijn ingevoerd en verwerkt. In de zomermaanden is het bij het taxatiebureau vrij rustig, dus deze week had ik één rapport en heb direct een afspraak gemaakt wanneer zij het rapport weer terug willen ontvangen. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik mijn deadlines haal en dat rapporten altijd op tijd klaar zijn. Bij spoedrapporten hou ik een maximale tijd aan van 24 uur en het rapport kan dan de volgende dag worden opgehaald. In het rapport van deze week hoefden slechts aanpassingen te worden gedaan en was ik na een uurtje klaar met de werkzaamheden. In de zomer is het helemaal niet erg om het iets rustiger te hebben, maar ik hou aan de andere kant wel van de werkdruk.
 
Usiena is Virtuele Assistent bij Moneypenny en werkt vanuit haar thuiskantoor in Groningen. Usiena is in te schakelen voor allerhande administratieve werkzaamheden. Zij heeft ervaring met de officeprogramma’s maar ook werken met Internetsites is geen enkel probleem voor Usiena.

Door Marianne Sturman
Op 23 juli 2012
Blog

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!