Virtuele Assistent voor internationaal taxatiebureau

Door: Usiena

Sinds 2010 ben ik werkzaam via Moneypenny als Virtuele Assistent voor een groot internationaal taxatiebureau. Ik ben onderdeel van een team van 6 Virtuele Assistenten die allemaal via Moneypenny voor deze klant werken.

Ik werk als Virtuele Assistent 100% vanuit mijn thuiskantoor en mijn werkzaamheden bestaan uit het invoeren, aanpassen en/of corrigeren van taxatierapporten. Ik voorzie de rapporten van standaard brieven en sjablonen en sla deze op in een map op het systeem, waarna medewerkers van het taxatiebureau deze kunnen downloaden, uitprinten en versturen. Het programma waarop ik inlog wordt ook door andere vestigingen gebruikt, waardoor het mogelijk is in te vallen op één van de andere locaties, bijvoorbeeld tijdens vakantie of bij ziekte. Waar je nog wel eens tegen aan loopt is dat sommige handschriften van de verschillende taxateurs wat minder goed leesbaar zijn. Ook worden er wel eens termen gebruikt of namen van machines waarvan je nog nooit hebt gehoord, maar naarmate je meer ervaring hebt begrijp je sneller wat er wordt bedoeld.
 
De laatste maanden worden de rapporten bij mij thuis afgeleverd en weer opgehaald als deze zijn ingevoerd en verwerkt. In de zomermaanden is het bij het taxatiebureau vrij rustig, dus deze week had ik één rapport en heb direct een afspraak gemaakt wanneer zij het rapport weer terug willen ontvangen. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik mijn deadlines haal en dat rapporten altijd op tijd klaar zijn. Bij spoedrapporten hou ik een maximale tijd aan van 24 uur en het rapport kan dan de volgende dag worden opgehaald. In het rapport van deze week hoefden slechts aanpassingen te worden gedaan en was ik na een uurtje klaar met de werkzaamheden. In de zomer is het helemaal niet erg om het iets rustiger te hebben, maar ik hou aan de andere kant wel van de werkdruk.
 
Usiena is Virtuele Assistent bij Moneypenny en werkt vanuit haar thuiskantoor in Groningen. Usiena is in te schakelen voor allerhande administratieve werkzaamheden. Zij heeft ervaring met de officeprogramma’s maar ook werken met Internetsites is geen enkel probleem voor Usiena.

Door Marianne Sturman
Op 23 juli 2012
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!