Slimmer werken: laat jouw VA Calendly integreren

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren dat wij hier experts in zijn. Het is de essentie van ons bestaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze kennis gedeeld moet worden, geven wij elke maand een tip om slimmer te werken. Deze maand vertellen we je meer over Calendly, de planningstool voor afspraken.

Door Margot van Veelen
Op 29 januari 2021
Blog
slimmer-werken-tip-1-calendly-website.png

Eenvoudig online afspraken inplannen met Calendly

Afspraken maken kan best een uitdaging zijn; verschillende agenda’s matchen, heen en weer mailen, tijdzones in de gaten houden, onze Virtual Assistants zijn er inmiddels experts in. Maar het kan efficiënter met Calendly en dit gaat jouw VA tijd besparen, waardoor jij meer taken kan uitbesteden en nog meer kan focussen op waar jij goed in bent.

Wij zijn erg gecharmeerd van Calendly. Vooral omdat het de mogelijkheid biedt om zowel individuele afspraken als groepsmeetings, webinars en trainingen te plannen. Hoe het werkt? Wat ons betreft is het niet ingewikkeld.

Je koppelt je agenda aan Calendly en stelt afspraaktypes en regels in. Daarna kun je de link delen of de tool integreren op de website. Nu kunnen er afspraken gepland worden in jouw agenda, wanneer het jou uitkomt en zonder dat jij of jouw VA daar veel tijd aan kwijt is.

Wij zijn ervan overtuigd dat Calendly jou of jouw Virtueel Assistent kan helpen om slimmer te werken. Natuurlijk kan jouw VA deze tool voor jou opzetten en beheren, waarna hij of zij nóg meer werk voor jou kan verzetten. Slim toch?!

Slimmer werken met een VA? Plan een afspraak

Maak hier een afspraak met Marianne en zij vertelt je er alles over. Kan je meteen zien hoe Calendly in de praktijk werkt.

* Moneypenny heeft geen enkel zakelijk belang bij deze tool. Het zijn tools en diensten waar wij van onder de indruk zijn, die het slimmer werken stimuleren en die wij daarom het delen waard vinden. Vanzelfsprekend kunnen onze Virtuele Assistenten ondersteunen bij het invoeren of toepassen van zo’n tool of dienst.

Meer inspiratie

16 september 2021 Testimonials

Interview met Virtuele Assistent Kim – “Als je wat wilt, moet je het nu doen!”

Voor ons laatste interview legden wij contact met Portugal want onze VA Kim werkt vanuit dit… Lees verder
6 september 2021 In de media

Utrecht moedigt thuiswerken ook ná corona aan

Goedopweg geeft samen met Moneypenny Utrechtse organisaties kosteloze ondersteuning om thuiswerken… Lees verder
1 september 2021 Blog

Slimmer werken – Trello

Slimmer werken Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!