Saskia Muizelaar finalist Virtuele Assistent van het jaar award

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Wat is het heerlijk om met plezier mijn werk te doen! Als eigenaar van Sassistance zet ik iedere dag met enthousiasme mijn ervaring en kwaliteiten in om orde te scheppen in de soms grote chaos van anderen.

Als Virtuele Assistent een paar extra handen bieden aan vooral kleine zelfstandigen is een dankbare taak. Ik werd onlangs bij een open huis van een opdrachtgever geïntroduceerd met de woorden: ‘Hier is mijn steun en toeverlaat!”. Ik kan je zeggen: dat voelt goed!

Ik vind het een leuke uitdaging om die taken over te nemen die voor deze ondernemers ondergeschikt zijn en ik ben er goed in. Ik – in plaats van mijn opdrachtgever – verdiep me in de te gebruiken software waardoor ik een paar stappen op hem voor loop. Hier ligt de kracht van mijn meerwaarde. Dit werk is niet hun specialiteit, wel de mijne! Zo vullen we elkaar mooi aan. Ik krijg van mijn opdrachtgevers te horen dat ik accuraat, betrouwbaar, betrokken, integer en positief kritisch ben. Ik denk met hen mee en vul hen aan zodat er een mooie samenwerking ontstaat die het rendement van de organisatie verbetert. Ik ben een toegevoegde waarde die gewaardeerd wordt. En daar word ik dan weer blij van! Een win-win-situatie dus.

Eigenlijk zou iedere zelfstandig ondernemer zich een Virtuele Assistent moeten gunnen.

Er zullen ongetwijfeld ook anderen zijn die dit goed kunnen maar ik denk dat ik een van de beteren ben in mijn vak. En daarom verdien ik die award!

Welke taken voer ik op afstand uit

 • Registreren voor psycholoog in registratieprogramma in extern systeem (MCIS | Medicore)
 • Dossieropbouw van de cliënten een psycholoog tot en met declareren bij de Zorgverzekeraars MCIS | Medicore)
 • Telefonische ondersteuning t.b.v. bovengenoemd systeem
 • Redigeren website
 • Teksten redigeren
 • Agendabeheer
 • Notulen uitwerken
 • Acties uitzetten & bewaken
 • Mailbox ordenen
 • Diverse zaken regelen, regelen en regelen

Online tools

 • WeTransfer
 • MCIS van Medicore
 • Ik gebruik verder de software die standaard op de laptop staat

Meer info

Mijn Linkedin profiel
Mijn site

 

Door Marianne Sturman
Op 8 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!