Saskia Muizelaar finalist Virtuele Assistent van het jaar award

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Wat is het heerlijk om met plezier mijn werk te doen! Als eigenaar van Sassistance zet ik iedere dag met enthousiasme mijn ervaring en kwaliteiten in om orde te scheppen in de soms grote chaos van anderen.

Als Virtuele Assistent een paar extra handen bieden aan vooral kleine zelfstandigen is een dankbare taak. Ik werd onlangs bij een open huis van een opdrachtgever geïntroduceerd met de woorden: ‘Hier is mijn steun en toeverlaat!”. Ik kan je zeggen: dat voelt goed!

Ik vind het een leuke uitdaging om die taken over te nemen die voor deze ondernemers ondergeschikt zijn en ik ben er goed in. Ik – in plaats van mijn opdrachtgever – verdiep me in de te gebruiken software waardoor ik een paar stappen op hem voor loop. Hier ligt de kracht van mijn meerwaarde. Dit werk is niet hun specialiteit, wel de mijne! Zo vullen we elkaar mooi aan. Ik krijg van mijn opdrachtgevers te horen dat ik accuraat, betrouwbaar, betrokken, integer en positief kritisch ben. Ik denk met hen mee en vul hen aan zodat er een mooie samenwerking ontstaat die het rendement van de organisatie verbetert. Ik ben een toegevoegde waarde die gewaardeerd wordt. En daar word ik dan weer blij van! Een win-win-situatie dus.

Eigenlijk zou iedere zelfstandig ondernemer zich een Virtuele Assistent moeten gunnen.

Er zullen ongetwijfeld ook anderen zijn die dit goed kunnen maar ik denk dat ik een van de beteren ben in mijn vak. En daarom verdien ik die award!

Welke taken voer ik op afstand uit

 • Registreren voor psycholoog in registratieprogramma in extern systeem (MCIS | Medicore)
 • Dossieropbouw van de cliënten een psycholoog tot en met declareren bij de Zorgverzekeraars MCIS | Medicore)
 • Telefonische ondersteuning t.b.v. bovengenoemd systeem
 • Redigeren website
 • Teksten redigeren
 • Agendabeheer
 • Notulen uitwerken
 • Acties uitzetten & bewaken
 • Mailbox ordenen
 • Diverse zaken regelen, regelen en regelen

Online tools

 • WeTransfer
 • MCIS van Medicore
 • Ik gebruik verder de software die standaard op de laptop staat

Meer info

Mijn Linkedin profiel
Mijn site

 

Door Marianne Sturman
Op 8 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!