Moneypenny aanwezig bij HR Live op 10 oktober 2019

Deze maand wordt er weer een interessante beurs gehouden: HR Live, dé jaarmarkt voor HR professionals. Gezien het thema van dit jaar, The future of Work, ontbreken wij daar uiteraard niet. Donderdag 10 oktober zullen onze Susan en Marije ons daarom vertegenwoordigen én zal Susan een workshop geven over The future of work. Wij interviewden Susan hier kort over.

Hi Susan, kun je wat vertellen over HR Live?

HR live is de grootste jaarmarkt in Nederland voor personeel & organisatie. Het congres biedt meer dan verschillende 80 workshops voor elk specialisme van HR. Verschillende partners exposeren er hun nieuwe ideeën en er zijn volop mogelijkheden om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Samen met Marije zal ik op de beurs staan en van 12:00 tot 12:40 verzorg ik in Zaal 11 daar een gratis workshop over The future of work!

De beurs is gratis voor directeuren, HR managers en HR adviseurs van grote en middelgrote organisaties (vanaf 100 medewerkers). Kleinere organisaties zijn uiteraard ook welkom, maar tegen een vergoeding. De workshops zijn gratis te volgen en gaan over hele diverse onderwerpen, maar wel allemaal gelinkt aan de toekomst van het werken en HR. Dat maakt het erg laagdrempelig en geeft directeuren/managers/adviseurs de mogelijkheid te zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met “dat” remote werken.

Leuk! En kun je wat vertellen over de workshop die je gaat geven? Waarom zouden beursgangers van HR Live langs ons moeten komen?

In de workshop zal ik het vanzelfsprekend gaan hebben over the future of work. In de workshop presenteer ik een mix van feiten, wetenschappelijk onderbouwde inzichten en heel veel praktische voorbeelden die wij hebben verzameld doordat we al 20 jaar werken aan the future of work; oftewel remote werken.

Onderwerpen die voorbij zullen komen zijn:

  • Welke verschuivingen vinden er plaats op de arbeidsmarkt?
  • Het belang van flexibiliteit, autonomie en zingeving voor de medewerkers van nu.
  • De verwachting van de ontwikkeling en carrières van medewerkers in de toekomst.
  • Wat wil de jongere generatie?
  • Hoe remote daarin een oplossing aanbieden?
  • Hoe kun je als bedrijf aan de slag gaan met remote?

Heeft jouw organisatie bijvoorbeeld veel onvervulde vacatures? En is voor jullie lastig om talent binnenboord te houden? Dan is het plaatsen van remote vacatures misschien wel de oplossing.

Vaak zien we nog dat leidinggevenden dit erg spannend vinden, maar met onze 20 jaar ervaring in het remote werken inspireren wij hen graag en moedigen wij leidinggevenden aan dit toch eens te proberen! Laat je inspireren in onze workshop en kom gezellig even langs bij HR Live op 10 oktober!

Privé workshop in jouw organisatie?

Mocht je niet naar de beurs kunnen komen, maar heb je wel interesse in ons verhaal? Dan is zouden we ook een keer onze workshop privé kunnen geven in jouw organisatie. Onze klanten variëren van woningbouwcorporaties, ondernemers, grote bedrijven, groothandels, een agrarisch uitzendbureau, tot een internationaal beursgenoteerde drank fabrikant. Neem gerust contact op met Marianne Sturman via 06-51222840 om de mogelijkheden te bespreken of klik op de groen knop hieronder en vul je gegevens in, dan belt Marianne jou.

Door Marianne Sturman
Op 30 september 2019
Blog
susan.jpg

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!