Marieke Groeneveld genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom verdien ik het om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Toen ik in 2010 kennismaakte met Moneypenny en het werken als Virtuele Assistent, besefte ik dat dit werk uitstekend bij mij zou passen.  Als directiesecretaresse voor onder andere McKinsey & Company, de Stichting Prins Bernhard Cultuurfonds en National Geographic Magazine en als redacteur/ corrector van meerdere boeken heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Na de geboorte van mijn twee kinderen koos ik er bewust voor om gedurende een aantal jaren mijn tijd en aandacht aan mijn gezin te besteden – jaren die me uiteindelijk ook veel levenservaring brachten. Ik begaf me weer op de arbeidsmarkt op voorwaarde dat ik op een manier kon werken die goed te combineren zou zijn met mijn gezinsleven.  Als Virtuele Assistent bij Moneypenny ben ik in staat om mijn organisatorische en redactionele kwaliteiten op een zeer flexibele manier vanuit huis (maar indien nodig ook op andere plaatsen) in te zetten voor opdrachtgevers.

Ik beschik over ruime nationale en internationale werkervaring op het gebied van management support en redactie-/correctiewerk. Ook als Virtuele Assistent denk ik graag mee en vooruit met de opdrachtgever. Daarnaast ben ik betrouwbaar, professioneel en accuraat en heb ik een goed oog voor detail. Samen met mijn uitgebreide werkervaring maken deze eigenschappen mij tot een kandidaat voor de Moneypenny Award Virtuele Assistent van 2012.

Welke taken voer ik op afstand uit

Voor mijn opdrachtgever, een internationaal taxatiebureau, corrigeer ik vanuit huis taxatierapporten op twee gebieden: kunst/ antiek/ huishoudelijke inboedel (zowel van privépersonen als van bijvoorbeeld gemeenten, instellingen en kleine musea) en sieraden/ horloges; en onroerend goed (uiteenlopend van gewone woonhuizen tot onder andere bedrijfspanden, winkelcentra en appartementencomplexen).

Online tools

Voor deze opdracht maak ik gebruik van email en internet. Via internet log ik in op het beveiligde systeem van de opdrachtgever voor het up- en downloaden van taxatierapporten.

Door Marianne Sturman
Op 9 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!