Marieke Groeneveld genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom verdien ik het om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Toen ik in 2010 kennismaakte met Moneypenny en het werken als Virtuele Assistent, besefte ik dat dit werk uitstekend bij mij zou passen.  Als directiesecretaresse voor onder andere McKinsey & Company, de Stichting Prins Bernhard Cultuurfonds en National Geographic Magazine en als redacteur/ corrector van meerdere boeken heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Na de geboorte van mijn twee kinderen koos ik er bewust voor om gedurende een aantal jaren mijn tijd en aandacht aan mijn gezin te besteden – jaren die me uiteindelijk ook veel levenservaring brachten. Ik begaf me weer op de arbeidsmarkt op voorwaarde dat ik op een manier kon werken die goed te combineren zou zijn met mijn gezinsleven.  Als Virtuele Assistent bij Moneypenny ben ik in staat om mijn organisatorische en redactionele kwaliteiten op een zeer flexibele manier vanuit huis (maar indien nodig ook op andere plaatsen) in te zetten voor opdrachtgevers.

Ik beschik over ruime nationale en internationale werkervaring op het gebied van management support en redactie-/correctiewerk. Ook als Virtuele Assistent denk ik graag mee en vooruit met de opdrachtgever. Daarnaast ben ik betrouwbaar, professioneel en accuraat en heb ik een goed oog voor detail. Samen met mijn uitgebreide werkervaring maken deze eigenschappen mij tot een kandidaat voor de Moneypenny Award Virtuele Assistent van 2012.

Welke taken voer ik op afstand uit

Voor mijn opdrachtgever, een internationaal taxatiebureau, corrigeer ik vanuit huis taxatierapporten op twee gebieden: kunst/ antiek/ huishoudelijke inboedel (zowel van privépersonen als van bijvoorbeeld gemeenten, instellingen en kleine musea) en sieraden/ horloges; en onroerend goed (uiteenlopend van gewone woonhuizen tot onder andere bedrijfspanden, winkelcentra en appartementencomplexen).

Online tools

Voor deze opdracht maak ik gebruik van email en internet. Via internet log ik in op het beveiligde systeem van de opdrachtgever voor het up- en downloaden van taxatierapporten.

Door Marianne Sturman
Op 9 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!