Jessica Warsosemito genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Omdat ik zelfstandige ondernemers help tijd te besparen voor een succesvol en bloeiend bedrijf door professionele ondersteuning en inzicht. En: Ik train en coach Virtuele Assistenten om via ‘Het Nieuwe Werken’ zelfstandige ondernemers te ondersteunen en tijd te besparen voor een succesvol en bloeiend bedrijf.

Toelichting:
Als trotse moeder van 2 jonge kindjes èn zwanger van een derde kindje, ben ik ervan overtuigd dat ik de Virtuele Assistent van 2012 ben. Met een voorbeeldfunctie als carrièremoeder met een eigen bedrijf wil ik graag laten zien dat alles mogelijk is.

Naast het parttime Virtuele Assistent zijn, wil ik mijn passie voor het vak uiten door mijn kennis en ervaring over te dragen. Met de oprichting van The Virtual Assistant Company zullen we Virtuele Assistenten gaan trainen en coachen. Mijn behoefte om zorg te dragen voor continuïteit bij mijn opdrachtgevers is een van de belangrijkste redenen dat ik The VA Company ben gaan oprichten. Hiermee wil ik naast kwaliteit ook de inzet van Virtuele Assistenten gaan waarborgen. Het willen doorgroeien naar het vak van Virtuele Assistent en kennis delen met andere Virtuele Assistenten zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden voor toekomstige Virtuele Assistenten.

Met mijn nominatie wil ik het vak van Virtuele Assistent meer bekendheid geven en de dienstverlening van een Virtuele Assistent naar een hoger niveau brengen. Door de snelle technologische ontwikkelingen biedt het vak van Virtuele Assistent volop mogelijkheden en kansen voor blijvende groei van alle Virtuele Assistenten. De vraag naar opgeleide dan wel getrainde Virtuele Assistenten zal steeds meer toenemen; we zien dat opdrachtgevers naast een Virtuele Assistent ook een business/sparringspartner willen hebben die meedenkt voor een succesvol en bloeiend bedrijf.

Welke taken voer ik op afstand uit

 • Redigeren en opmaak van teksten (blog, e-zine, e-book)
 • Maken van lay-out en inrichten emailmarketing mbv Autorespond, Mailchimp, YMLP
 • Social media/on- en offline marketing ondersteuning
 • Marketingkalender/activiteitenplan
 • Timemanagement coaching in het algemeen

Online tools

 • Email marketing: Autorespond, Mailchimp, YMLP
 • Website: WordPress, Joomla
 • Social Media: LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest
 • In the cloud: Dropbox, Google Drive
 • Communicatie: Whatsapp, Skype, Viber, Google hang-out, telefonisch/mobiel
 • Presentatie: Prezi, (Powerpoint)
 • Overig: Timetrade, teleseminar of webinar organiseren

Meer info

Mijn LinkedIn profiel

Door Marianne Sturman
Op 10 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!