Jessica Warsosemito genomineerd voor Virtuele Assistent van het jaar

Waarom ik het verdien om Virtuele Assistent van het jaar te worden?

Omdat ik zelfstandige ondernemers help tijd te besparen voor een succesvol en bloeiend bedrijf door professionele ondersteuning en inzicht. En: Ik train en coach Virtuele Assistenten om via ‘Het Nieuwe Werken’ zelfstandige ondernemers te ondersteunen en tijd te besparen voor een succesvol en bloeiend bedrijf.

Toelichting:
Als trotse moeder van 2 jonge kindjes èn zwanger van een derde kindje, ben ik ervan overtuigd dat ik de Virtuele Assistent van 2012 ben. Met een voorbeeldfunctie als carrièremoeder met een eigen bedrijf wil ik graag laten zien dat alles mogelijk is.

Naast het parttime Virtuele Assistent zijn, wil ik mijn passie voor het vak uiten door mijn kennis en ervaring over te dragen. Met de oprichting van The Virtual Assistant Company zullen we Virtuele Assistenten gaan trainen en coachen. Mijn behoefte om zorg te dragen voor continuïteit bij mijn opdrachtgevers is een van de belangrijkste redenen dat ik The VA Company ben gaan oprichten. Hiermee wil ik naast kwaliteit ook de inzet van Virtuele Assistenten gaan waarborgen. Het willen doorgroeien naar het vak van Virtuele Assistent en kennis delen met andere Virtuele Assistenten zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden voor toekomstige Virtuele Assistenten.

Met mijn nominatie wil ik het vak van Virtuele Assistent meer bekendheid geven en de dienstverlening van een Virtuele Assistent naar een hoger niveau brengen. Door de snelle technologische ontwikkelingen biedt het vak van Virtuele Assistent volop mogelijkheden en kansen voor blijvende groei van alle Virtuele Assistenten. De vraag naar opgeleide dan wel getrainde Virtuele Assistenten zal steeds meer toenemen; we zien dat opdrachtgevers naast een Virtuele Assistent ook een business/sparringspartner willen hebben die meedenkt voor een succesvol en bloeiend bedrijf.

Welke taken voer ik op afstand uit

 • Redigeren en opmaak van teksten (blog, e-zine, e-book)
 • Maken van lay-out en inrichten emailmarketing mbv Autorespond, Mailchimp, YMLP
 • Social media/on- en offline marketing ondersteuning
 • Marketingkalender/activiteitenplan
 • Timemanagement coaching in het algemeen

Online tools

 • Email marketing: Autorespond, Mailchimp, YMLP
 • Website: WordPress, Joomla
 • Social Media: LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest
 • In the cloud: Dropbox, Google Drive
 • Communicatie: Whatsapp, Skype, Viber, Google hang-out, telefonisch/mobiel
 • Presentatie: Prezi, (Powerpoint)
 • Overig: Timetrade, teleseminar of webinar organiseren

Meer info

Mijn LinkedIn profiel

Door Marianne Sturman
Op 10 oktober 2012
Blog

Meer inspiratie

Moneypenny-nieuwsbrief
26 januari 2023 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief januari

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
interview-met-bonnie-virtueel-social-media-assistent-moneypenny
24 januari 2023 Testimonials

Interview met Virtueel Assistent Bonnie

“Als social media virtual assistant werk ik via Moneypenny voor verschillende opdrachtgevers. Dit… Lees verder
blog-post-moneypenny
17 januari 2023 Blog

Hybride werken – instrument in een krappe arbeidsmarkt

In een krappe arbeidsmarkt is het uiteraard van groot belang om in te spelen op de wensen van… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!