Gun jezelf ook in deze lastige tijd een Virtuele Assistent. Tips voor VA taken die passen binnen een klein budget

Huh? Een Virtuele Assistent (VA) inschakelen, terwijl je als ondernemer juist nu op de kleintjes moet letten? Dat lijkt op het eerste gezicht wellicht niet zo’n goed idee. Maar ongetwijfeld zijn er, desondanks, klussen die je graag bij een vakkundige assistent zou willen neerleggen, zodat jij met meer focus aan de slag kan met jouw eigen ‘urgent en belangrijk-lijstje’. In dit blog hebben we, speciaal voor een klein budget, een paar slimme takenpakketten op een rij gezet.

Door Marianne Sturman
Op 6 april 2020
Blog
zoom-meeting-1-scaled-1.jpg

Pakket 1: inregelen Zoom, Skype, MS Teams, GoToMeeting of andere online vergadertool, trainen van je medewerkers én faciliteren van een online vergadering

Je hebt inmiddels misschien al een online vergadertool geselecteerd (of nog niet). Maar nu al je meetings online plaatsvinden is het tijd om je collega’s wegwijs te maken in de tool van jullie keuze, maar daar heb je zelf wellicht geen tijd voor of geen zin in. En een online meeting voorzitten is ook niet niks, hoe houd je er op afstand de vergaderdiscipline in? Binnen dit pakket wijzen we een van onze tech-savvy VA’s toe die ervoor gaat zorgen dat voor jullie organisatie een uitstekende online tool wordt gefixt, ze regelt de logins en organiseert een trainingssessie voor jou en je team. En tijdens jullie allereerste online meeting is jullie VA bij de vergadering aanwezig om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, zodat jij je als voorzitter niet met randzaken bezig hoeft te houden.

Pakket 2: verslaglegging van een online meeting

Wil jij profi voor de dag komen bij een nieuwe opdrachtgever of vind je het sowieso relaxter als iemand anders dan jijzelf voor het verslag zorgt? Schakel een dan een van onze VA’s in om de perfecte verslaglegging van jouw online meeting te verzorgen. Jouw VA kan naar keuze bij de online meeting aanwezig zijn (en tegelijkertijd jouw rechterhand zijn tijdens de meeting) en na afloop de notulen maken of een verslag maken van de opname van de vergadering. Waar jij je prettig bij voelt, alles is mogelijk.

Pakket 3: inplannen van 5 afspraken in je agenda

Of je nu online of toch f2f afspraken hebt, iemand moet ze inplannen. Dat kan je natuurlijk zelf ook, maar het scheelt echt heel veel tijd als iemand anders dat voor je doet, zeker als bij jouw meetings meerdere mensen aanwezig moeten zijn. Binnen dit pakket gaat een van onze VA’s namens jou met jouw afspraken aan de slag. Ze neemt contact op met jouw relaties (of met hun assistenten), plant een geschikte datum en tijd, bevestigt alle deelnemers en regelt de locatie of de link naar de online vergadering. Het enige dat jij hoeft te doen is op tijd aanwezig zijn :-).

En de kosten? Per pakket betaal je slechts € 125,-

Met de aanschaf van onze kleinste Do-its prepaid kaart kun je elk van de drie hierboven omschreven pakketten bekostigen. Met een Do-its kaart zit je nergens aan vast en je tegoed is een jaar geldig. Normaal gesproken omvat deze Do-its kaart maximaal 2,5 uur dienstverlening, maar in deze lastige tijd krijg je wat meer ‘waar voor je geld’!

Bestel hier direct je Do-its prepaid kaart of mail, bel of app Marianne Sturman voor een vrijblijvend gesprek over alle mogelijkheden via 06-51222840.

Meer inspiratie

Moneypenny nieuwsbrief
23 juni 2022 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief juni

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
Zorgeloos op vakantie met een Virtueel Assistent van Moneypenny
22 juni 2022 Blog

Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel… Lees verder
Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!