Een Virtuele Assistent verbaast zich over Energy Drinks

Door: Jori, Virtuele Assistent bij Moneypenny

Zaterdagochtend. Zoals ongeveer de helftvan de bevolking, zo lijkt het, slenter ik door de supermarkt. Want ja, ook een Virtuele Assistent moet eten. Bij de schappen met frisdrank aangekomen, constateer ik een trend. Meer en meer lijken de schappen gevuld te worden met allerlei soorten ‘energy drinks’. Mierzoete drankjes in allerlei, meestal fluoriserende, kleuren, die alle andersoortige frisdranken lijken te overschreeuwen.

Wat is dat toch voor trend? Zo vraag ik me af. Wat maakt dat de maatschappij dit soort drankjes nodig heeft om mensen door de dag (of de nacht) heen te helpen? Is het een modeverschijnsel, of zijn wij echt niet meer bestand tegen de dagelijkse beslommeringen? Kunnen wij het leven niet meer bijhouden en gaan we verloren in de hectiek van alle dag? Zelf geef ik me er niet aan over. En dat hoeft ook niet. Want als Virtuele Assistent heb ik een dergelijke stimulatie niet nodig. Ik haal mijn energie from elsewhere.

De tevredenheid van mijn opdrachtgevers over een ‘job well done’, de blijdschap van mijn cursisten wanneer zij tools aangereikt hebben gekregen die hun werk makkelijker en leuker maken, de complimenten van deelnemers aan een vergadering voor de wijze waarop ik hun standpunt heb weten te verwoorden, de opluchting bij mijn particuliere klanten wanneer ik een voor hen wezenlijk probleem heb opgelost, de waardering die ik krijg van opdrachtgevers voor het feit dat ik als Virtuele Assistent heel flexibel op situaties kan inspringen: Dát is mijn drug.

De wetenschap dat ik goed werk heb afgeleverd en dat ik morgen weer op pad ga voor wéér een nieuwe uitdaging geeft mij vleugels. “I believe I can fly. I believe I can touch the sky”, zong ooit R. Kelly. En zo ervaar ik het vaak ook. De energie bubbelt en bruist, en stroomt door al mijn aderen. Dus energy drinks? Don’t need them! Geef mij maar een uitdagende klus!

Jori is Virtuele Assistent en werkt zowel voor opdrachtgevers van Moneypenny als voor eigen opdrachtgevers. Jori voert opdrachten uit op het gebied van notuleerwerkzaamheden, teksten schrijven en redigeren, administratieve werkzaamheden, secretariële ondersteuning, het verzorgen van notuleertrainingen.

Door Marianne Sturman
Op 13 maart 2013
Blog

Meer inspiratie

Slimmer werken met Moneybird en een Virtueel Assistent van Moneypenny
23 november 2022 Blog

Slimmer werken met Moneybird

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder
Moneypenny-nieuwsbrief
23 november 2022 Nieuwsbrief

Nieuwsbrief november

Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden aan al onze klanten en relaties. Wil je ook op de… Lees verder
maarten-tigchelaar
14 november 2022 Testimonials

Interview met opdrachtgever Maarten Tigchelaar

“Het is heel fijn dat er een mogelijkheid is om de werkzaamheden van een virtuele assistent uit te… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!