Een Virtual Assistant zorgt ervoor dat jij zorgeloos op vakantie kunt

Waar ga jij deze zomer vakantie vieren? En wil je wel óf niet bereikbaar blijven voor personeel en/of klanten? Waar de één de out-of-office reply aanzet en z’n werktelefoon thuis laat en letterlijk even ‘uit de lucht’ is, checkt de ander dagelijks de inbox en blijft telefonisch bereikbaar. Hierin is geen goed of fout, want iedere ondernemer maakt daarin een eigen afweging op basis van persoonlijke keuzes.

Door Margot van Veelen
Op 22 juni 2022
Blog
zorgeloos-op-vakantie-met-een-virtueel-assistent-van-moneypenny

Ben je het type ondernemer dat rustig wordt van aangehaakt blijven?

Voor veel ondernemers is de overvolle inbox na de vakantie een échte domper en voelt het bijna als gestraft worden voor het feit dat je er even tussenuit bent geweest. Om die vervelende ‘after vakantie-dip’ te voorkomen houden sommige ondernemers dan maar liever hun inbox bij tijdens de vakantie. Bijkomend voordeel is dat ze er ook wel rustig van worden als ze weten wat er speelt. Als je het type ondernemer bent dat graag ‘in control’ blijft is een goede tip om ‘s ochtends een kwartiertje in te ruimen om je email box door te lopen. Dan heb je de rest van de dag om vakantie te vieren.

Of liever afschakelen met de hulp van een Virtuele Assistent, terwijl je bedrijf toch doordraait?

Een mooie middenweg tussen compleet afschakelen (wat ondernemers over het algemeen heel moeilijk vinden) en dagelijks je inbox wegwerken is een Virtuele Assistent – persoonlijke assistent op afstand – die jouw inbox in de gaten houdt.

Het idee erachter is dat je met een gerust hart met vakantie kan gaan, terwijl een professional dagelijks je mail checkt. Jouw ‘vakantie-VA’ leest dagelijks de mails, sorteert ze en seint jou alleen in als er écht bloedspoed is of de wereld – bijna – vergaat. En geen bericht is goed bericht.

Natuurlijk kan jouw Virtueel Assistent ook andere taken op zich nemen en stapelt het werk niet torenhoog op in jouw afwezigheid. Zo hoef jij je alleen druk te maken over de echt belangrijke dingen! Over de keuze of je aan het zwembad of aan het strand gaat liggen bijvoorbeeld.

Meer informatie en prijzen?

Wil je weten hoe je snel een VA kunt regelen en hoe dit in de praktijk werkt? Je vindt op deze pagina meer informatie maar je mag ook direct een vrijblijvend gesprek plannen met Marianne Sturman.

Ik wil zorgeloos op vakantie en een gesprek plannen met Marianne

Meer inspiratie

Interview met Sandra Virtueel Assistent van Moneypenny. Zij werkt remote vanuit Portugal
20 juni 2022 Testimonials

Interview met virtueel assistent Sandra

“Mijn werk als Virtueel Assistent heeft het mogelijk gemaakt dat ik recent naar Portugal ben… Lees verder
Virtueel assistent Maartje werkt slimmer met Briantoss
1 juni 2022 Blog

Slimmer werken met Braintoss

Slimmer werken; Iets waar wij binnen Moneypenny veel waarde aan hechten. We durven wel te beweren… Lees verder
agenda gratis webinars moneypenny
30 mei 2022 Gratis webinars

Agenda gratis webinars

Op regelmatige basis biedt Moneypenny gratis webinars aan over thuiswerken en hybride werken.… Lees verder

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!