Moneypenny's VA abonnementen

Hieronder lees je alles over Moneypenny's VA abonnementen. Meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het formulier in onderaan de pagina of maak direct een afspraak via de gele knop.

Kies het abonnement dat bij je past

Voordat je een keuze maakt voor een van onze abonnementsvormen, bespreken we graag met je welke taken je bij een Moneypenny VA (team) wil neerleggen. Op onze site hebben we een handig overzicht van de taakgebieden waarin onze VA’s actief zijn. En uiteraard denken we graag met je mee over jouw specifieke capaciteitsvraagstuk tijdens een vrijblijvende (online) kennismaking.

Als duidelijk is welke taken je bij een VA (team) gaat neerleggen, kijken we samen met jou naar de benodigde inzet. Heb je weinig relatief weinig werk, gemiddeld zo’n dagdeel per week, dan is het slim om te starten met ons LIGHT pakket. Heb je, gemiddeld genomen, zo’n uur per dag werk, dan adviseren we het COMFORT pakket. Als de werkzaamheden een dag per week, of meer, in beslag nemen, kies dan voor het PREMIUM abonnement. Het PREMIUM XL pakket is bedoeld voor een inzet vanaf 15 uur per week.

Vrijblijvend sparren met Moneypenny

Altijd dezelfde VA?

Als je gebruik maakt van onze VA service, wijzen we altijd een vaste VA of VA team toe. Je werkt dus altijd met dezelfde VA(‘s). Ons matchingsproces gebeurt zeer zorgvuldig, op basis van jouw wensen, en de skills en ervaring van de VA’s in combinatie met hun beschikbaarheid. Valt een VA uit, dan zorgen wij voor vervanging, zodat de continuïteit van onze dienstverlening (en jouw zaak of afdeling) gewaarborgd blijft.

Uiteraard maak je voor de start van de samenwerking online kennis met jouw VA (team). Is de ‘klik’ er niet? Dan kijken we of we een betere match kunnen maken.

Samenwerken op afstand

We organiseren bij de start van een samenwerking met een nieuwe opdrachtgever altijd een online kickoff sessie, begeleid door jouw Moneypenny Accountmanager.  Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met werken en samenwerken of afstand, dus die kennis delen we graag met je!

Tijdens de kickoff maak je praktische werkafspraken over hoe jij en je VA (team) gaan werken, samenwerken en communiceren. Maar ook over welke communicatietools, systemen en apps jullie gaan inzetten. Vanzelfsprekend kan je ook bellen en whatsappen met je VA’s, zij zijn bereikbaar via hun Moneypenny nummer.

Beschikbaar- en bereikbaarheid

Voor alle abonnementsvormen geldt dat Moneypenny-VA’s dagelijks beschikbaar zijn om taken uit te voeren. Ze checken meerdere malen per dag hun communicatiemiddelden of er werk ligt, en voeren dat uit binnen de met jouw afgesproken deadlines en doorlooptijden. Spreek je liever vaste werktijden af met je VA? Dat mag natuurlijk ook.

Hoe werkt het abonnement?

Bij alle abonnementen committeer je je aan het maandelijkse abonnementsbedrag. Extra uren, bovenop het abonnement, mag altijd. Je ontvangt maandelijks een factuur van Moneypenny met daarop het abonnementsbedrag plus de eventuele extra uren op nacalculatie. Bij de factuur zit een bijlage met daarop de urenverantwoording van de VA(‘s). Er zijn nooit verrassingen, omdat Moneypenny-VA’s alleen extra uren werken als jij daar akkoord voor hebt gegeven.

Wijzigen de omstandigheden en heb je meer of juist minder werk uit te besteden? Je kan altijd je abonnement wisselen. Meenemen van uren naar de volgende maand is helaas niet mogelijk. Wil je de samenwerking stopzetten? We hanteren een opzegtermijn van 1 kalendermaand.

Nog vragen?

Vul het formulier hieronder in, en dan nemen we snel contact met je op. Maar je mag natuurlijk ook direct een afspraak inplannen.

"*" geeft vereiste velden aan

Veld wordt automatisch gevuld en is niet aanpasbaar.
Veld wordt automatisch gevuld en is niet aanpasbaar.

Zet Moneypenny aan het werk!

Benut de energie van Moneypenny, de remote-expert.
Dan geven we ook jouw business een boost!