Thuiswerken, resultaatgericht werken, flexkantoren, schooltijdbanen, zelfroostering, zelfsturende teams… Allemaal vormen van Het Nieuwe Werken, een hot topic voor veel HR en business managers. Maar wat betekent Het Nieuwe Werken nu in de praktijk? Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? Waar moet u aandacht aan besteden bij implementatie? En wat mag er nu eigenlijk wel en niet vanuit arbeidsrecht en ARBO-regelgeving?

Deze onderwerpen staan centraal in de workshops die Moneypenny organiseert. De volgende workshop staat gepland op 9 november 2010. De sessie duurt een middag en is zeer interactief, met maximaal 12 deelnemers.

De workshops worden verzorgd door drie organisaties die Het Nieuwe Werken vanuit hun eigen specialisme belichten: Moneypenny Consulting, onderdeel van Moneypenny; HRM College, een opleidings- en adviesinstituut op het gebied van Human Resources Management en arbeids- of ambtenarenrecht; Arbobutler, een 100% zusterorganisatie van ENRGY Health in Business, een bedrijfsgezondheidsdienst die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van preventie en reïntegratie.

Programma en inschrijving

Een uitgebreid programma en de wijze van inschrijving staan op deze pagina op de Moneypenny-site.

  • TAGS:  , ,
  • CATEGORIE:  Slimmer werken, samenwerken & organiseren
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)