staat alweer de zevende editie van de workshop Het Nieuwe Werken in de praktijk gepland. Al tientallen organisaties maakten op deze manier kennis met diverse praktijkaspecten van Het Nieuwe Werken. Voor de sessie in april is het programma van de workshop in een nieuw jasje gestoken.

Om nog meer nadruk te leggen op ervaringen uit de praktijk wordt de bijeenkomst dit maal gehouden bij één van de smaakmakers op het gebied van Het Nieuwe Werken in Nederland: Microsoft. In het programma is tijd ingeruimd voor de reis die zij hebben ondernomen richting flexibeler manieren van werken. Daarbij gaat het niet zozeer over technologie maar over de impact van Het Nieuwe Werken op de wijze waarop mensen met elkaar samenwerken. En wat dat betekent voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Ook staat er een rondleiding door hun inspirerende gebouw gepland. Op die manier wordt Het Nieuwe Werken nog tastbaarder voor de deelnemers aan de workshop.

[caption id="attachment_496" align="alignright" width="113"] Susan Smulders[/caption]

Naast deze praktijkcase biedt het programma (uiteraard) ook uitgebreide informatie over de kaders en implementatie aspecten van Het Nieuwe Werken. Deze onderdelen worden verzorgd door Susan Smulders van Moneypenny Advies & Implementatie. Ook is er ruimschoots tijd ingeruimd om diep in te gaan op arbeidsrechtelijke en ARBO-aspecten van Het Nieuwe Werken. Arthur Hol van HRM College neemt deze 'deep dive' zoals gewoonlijk voor zijn rekening.

De workshop is opnieuw bewust kleinschalig gehouden. Met maximaal 12 deelnemers is er voor iedereen ruimschoots gelegenheid om zijn of haar vraagstukken in te brengen en kunnen de workshop leiders op basis daarvan accenten leggen in het programma. Zo wordt het programma bij uitstek interactief. De workshop is gericht op managers en HR professionals die zich oriënteren op de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken voor hun organisatie. Deelnemers aan eerdere sessies kwamen van kleine tot grote organisaties uit heel diverse takken van sport. Zowel uit het bedrijfsleven als van de (semi)overheid.

Wilt u meer weten over de workshop op 5 april 2011? Lees meer op deze pagina of bel Moneypenny: 020 42 60 760.

  • TAGS:  , ,
  • CATEGORIE:  Slimmer werken, samenwerken & organiseren
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)