Online Powertraining: Leidinggeven aan Thuiswerkers (start 10 maart)

De meeste leidinggevenden hebben de afgelopen maanden noodgedwongen kennis gemaakt met het managen van mensen die vanuit huis werken en uitgevonden dat dat anders is dan leidinggeven op kantoor. Als straks meer mensen weer af en toe op kantoor zijn, komen daar nog nieuwe vraagstukken bij. In een korte en krachtige online training bespreken we praktische handvatten om effectief leiding te geven aan thuiswerkers. De training bestaat uit 4 webinars van 50 minuten, waarin steeds een ander thema centraal staat. In de vierde sessie staan specifieke vraagstukken van de deelnemers centraal.

door 10/03/2021 0 reacties , , , , , ,

Programma

Serie van 4 webinars van 50 minuten over het hoe en wat van leidinggeven aan thuiswerkers, inclusief een vragen/discussie sessie. Deelnemers ontvangen hand-out materialen en huiswerkopdrachten.

 1. Leidinggeven aan thuiswerkers – ervaringen, kern elementen, vraagstukken
 2. Sociale verbinding stimuleren – verbinding binnen teams, mix online / offline activiteiten, teamafspraken
 3. De paradox van sturen en loslaten – relatie sturen en loslaten, sturen op doelstellingen, rollen van leidinggevende en medewerkers
 4. Intervisiesessie met alle deelnemers - deelnemers brengen hun eigen vraagstukken in

Wanneer en aanmelden

Deze online powertraining wordt gegeven tijdens 4 webinars van 9:10 - 10:00 uur op: woensdag 10 maart, woensdag 17 maart, woensdag 24 maart en woensdag 31 maart 2021.

Kosten

De kosten voor deze training zijn als volgt:

 • open inschrijving: € 195,- per deelnemer
 • in-company: € 1.950,- per trainingsgoep (max 25 deelnemers per groep)

Tarieven ex BTW

Trainer

Onze trainer is remote work expert Susan Smulders. Susan is mede-oprichter en Partner in Moneypenny Consulting & Training en ondersteunt al ruim 12 jaar grote en kleine organisaties met vraagstukken over werken, samenwerken en leidinggeven op afstand. Lees meer over Susan hier.

Voor wie

Deze Moneypenny Online Powertraining is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

 • TAGS:  , , , , , ,
 • CATEGORIE:  Agenda webinars & online trainingen
 • Geen reacties

  Reageren

  (verplicht)