In-company training: Teamverbinding

Langdurig thuiswerken heeft impact op de verbinding binnen teams blijkt uit onderzoek dat Moneypenny samen met Business Universiteit Nyenrode en de Open Universiteit doet. Vooral de diepere verbinding tussen collega’s staat onder druk. Mensen ervaren minder emotionele ondersteuning van hun teamgenoten en ruim 1 op de 5 voelt zich geïsoleerd thuis. Gelukkig kun je daar als organisatie, leidinggevenden en teams wel iets aan doen.

door 7/1/2021 0 reacties , , ,

In deze training kijken we naar wat maakt dat je je verbonden voelt met een team, bespreken we de uitkomsten van ons onderzoek en delen we heel veel praktische ideeën en tips over hoe je wel verbonden kunt blijven. Je kunt ze na de sessie direct toepassen in jouw team en organisatie!

Kosten

Deze online training bieden wij aan in twee varianten:

Online powertraining
Prijs: € 595,00 ex BTW in-company voor maximaal 90 deelnemers
Opzet: sessie van 50 minuten, gefaciliteerd door 1 trainer en 1 co-facilitator, vooraf heb je een korte afstemming over de inhoud met de trainer.

Deep-dive online training met breakouts
Prijs: € 795,00 ex BTW in-company voor maximaal 50 deelnemers
Opzet: sessie van 75 minuten, gefaciliteerd door 1 trainer en 1 co-facilitator, vooraf heb je een korte afstemming over de inhoud met de trainer. Tijdens deze training is ruimte ingebouwd voor onderlinge gesprekken aan de hand van specifieke vragen en opdrachten.

Maatwerk
Uiteraard is het mogelijk om het webinar ook specifiek op maat te maken voor jouw organisatie.

Voor wie

Deze Moneypenny training is breed inzetbaar binnen organisaties. Het is geschikt voor (management)teams die aan de slag willen met het thema verbinding en voor groepen leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben. Ook voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken biedt het inzichten en handvatten.

  • TAGS:  , , ,
  • CATEGORIE:  Agenda webinars & online trainingen
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)