Gratis webinar: ontdek de mogelijkheden van een PA op afstand

Blijft er werk liggen? Heb je het structureel te druk? Ontdek de mogelijkheden van een persoonlijke assistent op afstand tijdens het gratis Moneypenny Webinar.

door 19/02/2021 0 reacties , , , , , ,

Ben je ‘s avonds nog bezig afspraken te regelen, mail af te handelen of administratie te doen? Blijft er werk liggen omdat je collega’s het (tijdelijk of structureel) te druk hebben? Zou je meer tijd aan zinvollere zaken kunnen besteden als je uitvoerend werk zou delegeren? Als het antwoord op deze vragen “ja” is, dan ben je dus niet alleen ondernemer, maar ook je eigen assistent. Terwijl jij je tijd zou moeten besteden aan je klanten en de groei van je bedrijf.

Gelukkig is deze situatie simpel op te lossen: de persoonlijke assistent op afstand, oftewel een Virtuele Assistent (VA). Meer weten over het inschakelen van een VA? Je bent van harte welkom bij ons gratis webinar!

Wanneer en aanmelden

vrijdag 19 februari 2021 om 9:00 uur
aanmelden

vrijdag 19 maart 2021 om 9:00 uur
aanmelden

vrijdag 16 april 2021 om 9:00 uur
aanmelden

vrijdag 21 mei 2021 om 9:00 uur
aanmelden

vrijdag 18 juni 2021 om 9:00 uur
aanmelden

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Het Moneypenny Webinar 'Ontdek de mogelijkheden van een Virtuele Assistent' is specifiek bedoeld voor ondernemers en managers. Dit webinar is niet bedoeld voor (aspirant) Virtuele Assistenten of concullega's.

Bekijk ons promofilmpje

  • TAGS:  , , , , , ,
  • CATEGORIE:  Agenda, Trainingen en webinars
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)