Gratis webinar: thuiswerken en de rol van kantoor in de toekomst

In de afgelopen maanden hebben heel veel organisaties ervaren dat de traditionele rol van kantoor als werk- en vergaderplek ook prima elders ingevuld kan worden. Vergaderen kan online, werken prima vanuit huis! Er is echter wel behoefte aan een plek waar je elkaar kunt ontmoeten en waar je je mee kunt identificeren. Die rollen zullen belangrijker worden in het kantoor van de toekomst.

door 8/01/2021 0 reacties , , , ,

In dit webinar reiken we je een aantal ideeën en inzichten aan over wat er belangrijk is in het kantoor van de toekomst. Als je er überhaupt nog eentje nodig hebt natuurlijk! Doe mee en laat je in 30 minuten inspireren.

Wanneer en aanmelden

Vrijdag 8 januari 2020 van 9:00-9:30 uur

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Dit Moneypenny webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

Meld je ook aan als je er misschien niet bij kan zijn, want dan sturen we je de link toe zodat je het webinar kan naluisteren!

Dit webinar in-company organiseren?

Wil je dit webinar exclusief voor jou en je collega's organiseren of voor een groep leidinggevenden? Een uitgebreidere, maatwerk versie van dit webinar organiseren we graag in-company voor je. Vul onderstaand formulier in en vraag naar de mogelijkheden. Je mag ook rechtstreeks contact opnemen met Susan Smulders (06) 45766097.

  • TAGS:  , , , ,
  • CATEGORIE:  Agenda, Trainingen en webinars
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)