Agendabeheer uitbesteden? Nieuwe Moneypenny dienst: afrekenen per afspraak!

We hebben iets nieuws bedacht om onze service nóg laagdrempeliger en voor een bredere doelgroep beschikbaar te maken! Als eerste en grootste Virtuele Assistentie (VA) bureau van Nederland weten wij bij Moneypenny als geen ander welke taken ondernemers graag delegeren. En het inplannen van afspraken en het beheren van de agenda staat - al jaren - met stip op nummer 1. En tuurlijk, als je met iemand in gesprek bent en je plant een vervolgafspraak, dan trek je ter plekke de agenda's. Maar die 'complexe' afspraak, waarbij je meerdere drukbezette mensen bij elkaar moet zien krijgen, ga er maar aan staan. Daar kan je beter een VA voor inzetten.

door 19/6/2020 0 reacties , , ,

Je stuurt een WhatsApp bericht met je afspraakverzoek, en...consider it done

Ja, zo simpel is het dus. Je stuurt een WhatsApp bericht naar (020) 42 60 760 (zet ons nummer alvast in je contacten!) en een van onze VA's pakt jouw afspraakverzoek op. Natuurlijk hebben we wat input van je nodig, maar dat zie je wel op de app. Zodra we de benodigde info hebben, gaat een van onze VA's jouw afspraak inplannen en zoekt ze contact met jouw zakenrelaties (of hun assistent) om de afspraak tot stand te brengen. Beschikbare opties worden afgestemd en daarna hoeft je alleen de calendar invite te accepteren.

Wat kost het?

Het regelen van een zakelijke afspraak met een of meerdere deelnemers kost € 24,75 ex BTW per afspraak (betaling vooraf via Tikkie). We gaan daarbij uit van fair use, met andere woorden: voor dat bedrag gaan we geen evenement organiseren :-).

Vanzelfsprekend gaan we uiterst zorgvuldig om met gegevens die je aan ons verstrekt en zijn op al onze diensten onze algemene voorwaarden van toepassing.

Structureel agendabeer bij ons neerleggen? Dat mag natuurlijk ook!

Graag! Zowel kleine als grotere organisaties maken gebruik van een vast 'afsprakenbureau op afstand', bestaande uit een of meerdere vaste Moneypenny-VA's, die dan ook perfect ingespeeld zijn op de do's en don'ts binnen jouw eigen organisatie. We kunnen in dat geval maatwerk service bieden, door bijvoorbeeld vanuit jouw bedrijfs-e-mail adres te communiceren en rechtstreeks toegang te hebben tot jullie agenda's. Bel of WhatsApp naar (020) 42 60 760 voor de mogelijkheden van een eigen VA (team) of vul het contactformulier hieronder in.

  • TAGS:  , , ,
  • CATEGORIE:  Over Moneypenny, Slimmer werken, samenwerken & organiseren, Werken met een Virtuele Assistent
  • Geen reacties

    Reageren

    (verplicht)