Virtueel secretariaat

Mocht u niet beschikken over de capaciteit, het personeel of de financiële middelen voor een secretariaat ter plaatse, dan kunt u overwegen door Moneypenny de nodige secretariële ondersteuning te laten organiseren. Vanuit hun professionele thuiskantoor bemannen onze hoog opgeleide medewerkers een virtueel secretariaat voor uw bedrijf.

Naast het werk vanuit huis zijn per toerbeurt onze medewerkers ook op uw kantoor actief, zodat er altijd iemand aanwezig is voor het ontvangen van gasten, het serveren van koffie en zaken als postverwerking en archivering.

Voordelen virtueel secretariaat
Een secretariaat is een belangrijk onderdeel in een organisatie, maar vertoont vaak een grote kwetsbaarheid vanwege de inzet van parttimers, vanwege zwangerschappen, een groot verloop en weinig continuïteit. Een virtueel secretariaat omzeilt die problemen door de persoonsonafhankelijke aanpak van taken. Bovendien krijgt u hoger gekwalificeerde diensten tegen lagere prijzen, omdat Moneypenny gespecialiseerd is in efficiëntie.

Andere diensten van Moneypenny
Moneypenny speelt in op de groeiende behoefte aan flexibiliteit, zowel voor werkgevers als werknemers. Ondernemers willen op het juiste moment de juiste deskundigheid, en ervaren arbeidskrachten willen uitdaging en waardering. Moneypenny brengt partijen met elkaar in contact. Soms voor een kortdurend project, soms voor het nodige inhaalwerk, voor thuiswerk of voor de continue bemanning van uw virtueel secretariaat.

Maak gebruik van het online contactformulier voor meer informatie over onze diensten of neem telefonisch contact op.?