Uitbesteden frontoffice

Steeds meer ondernemers kiezen voor outsourcing als het gaat om administratieve en secretariële werkzaamheden. Een efficiënte en kostenbesparende manier van taken uitbesteden. Frontoffice en backoffice worden continue bemand door ervaren professionals. Deze mensen werken vanuit hun kantoor aan huis.

Door het uitbesteden van frontoffice taken behoudt u voldoende ruimte binnen uw organisatie voor de werkzaamheden waar het in uw bedrijf om gaat. Letterlijk en figuurlijk!

Uitbesteden back- en frontoffice
Onze medewerkers, of ook wel ‘flexibele assistenten’ zijn meestal hoogopgeleide professionals die flexibel inzetbaar zijn op de momenten dat u ze werkelijk nodig heeft, en binnen organisaties waar hun kennis en ervaring op dat moment het meest tot hun recht komen. Met het uitbesteden van frontoffice en backoffice kiest u niet alleen voor een betaalbare oplossing, maar tevens voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De diensten van Moneypenny
Moneypenny doet meer dan alleen de juiste mensen met elkaar in contact brengen voor het uitbesteden van frontoffice of backoffice taken. Wij zijn specialist in werving en selectie, in het geven van advies en het leveren van de juiste systemen en middelen voor een optimale communicatie met thuiswerkers en klanten. Informeer eens naar wat Moneypenny voor uw organisatie kan betekenen.