Uitbesteden administratie

Moneypenny biedt professionele krachten voor ondernemers die werkzaamheden willen uitbesteden. Administratie, boekhouding en andere taken leiden vaak af van waar het in een bedrijf werkelijk om gaat. In zo’n geval kunt u rekenen op de professionele, deskundige en efficiënte aanpak van de medewerkers van Moneypenny.

Het uitbesteden van administratie, secretariële taken of boekhouding is mogelijk binnen een afgesproken periode, of voor langere tijd. In beide gevallen zoeken wij voor u de juiste mensen, die flexibel doch betrokken zijn en veelal vanuit huis werken.

Uitbesteden boekhouding, administratie en secretariaat
Het uitbesteden van administratie en boekhouding geeft u de mogelijkheid u volledig te concentreren op andere zaken. Maar ook voor een virtueel secretariaat bent u bij Moneypenny aan het juiste adres. Door de werkzaamheden van onze professionele secretaresses op locatie zo veel mogelijk af te wisselen met thuiswerk worden de kosten aanzienlijk lager, maar bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Voordelen op een rij
De voordelen van outsourcen, ofwel het uitbesteden van administratie, boekhouding en secretariële werkzaamheden, zijn onder andere de lage kosten, de hoge productiviteit van hoog opgeleide ‘Flexibele Assistenten’ en de mogelijkheid om van te voren de gewenste resultaten duidelijk af te spreken.