Secretariaat uitbesteden

De reproductieafdeling, de receptie en de kantine worden veelal uitbesteed. Dat kan nu ook met het secretariaat. Het secretariaat vervult een centrale rol in de organisatie, maar is vaak een problematische afdeling met veel parttimers, zwangerschapsverlof, een hoog verloop en weinig continuïteit. Moneypenny biedt de oplossing: een virtueel secretariaat, dat taken zoveel mogelijk persoonsonafhankelijk uitvoert.

De medewerkers van Moneypenny werken vanuit hun professionele thuiskantoor op basis van het principe van homeshoring en bij toerbeurt één tot twee dagen per week op kantoor. Zo is er altijd voldoende bezetting voor kantoorgebonden werkzaamheden zoals gasten ontvangen, koffie serveren, het openen en scannen van post en het bijhouden van het fysieke archief. De overige taken - telefoon, agendabeheer, correspondentie, regel- en organisatiewerk verrichten de Flexibele Assistenten vanuit hun thuiskantoor.
 
Voordelen
De voordelen van Moneypenny's aanpak zijn glashelder: u krijgt hoger gekwalificeerde diensten tegen een lagere prijs. Want onze FA's zijn hoger opgeleid en meer ervaren. Zij zijn in feite overgekwalificeerd voor dit werk. Zij zijn productiever en leveren een hogere kwaliteit dan 'gewone' medewerkers. En: u mag ze afrekenen op resultaat.