Secretariaat outsourcen

Ervaart u als ondernemer ook vaak de hoge kosten, de capaciteitsbeperking en het tijdrovende karakter van administratieve werkzaamheden en van taken binnen een secretariaat? Outsourcen is dan een zeer efficiënte oplossing. Moneypenny neemt een breed scala aan taken van u over.
Door ervaren professionals voor u te selecteren en die voornamelijk thuis te laten werken kunnen wij voor u een flinke kostenbesparing realiseren. Van dit systeem kunt u tijdelijk gebruik maken, maar u kunt ook een compleet secretariaat permanent outsourcen.

Secretariaat of administratie outsourcen
Er zijn enorm veel voordelen verbonden aan het ‘verplaatsen’ van activiteiten van een administratieve afdeling of een secretariaat. Het outsourcen van werkzaamheden biedt efficiëntie, continuïteit en een uiterst flexibele inzetbaarheid van onze thuiswerkers. Files, slecht weer of ziekteverzuim spelen geen rol bij de medewerkers van Moneypenny. En u kunt als ondernemen altijd vertrouwen op professionaliteit en kwaliteit.

Moneypenny doet meer
Moneypenny is al jaren actief in het bij elkaar brengen van gekwalificeerde arbeidskrachten op administratief gebied en voor de werkzaamheden binnen een secretariaat. Outsourcen is een van de belangrijkste onderdelen van onze organisatie, maar daarbij doen wij ook aan werving en selectie en geven wij advies aan bedrijven. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden voor uw onderneming.?