Online boekhouden

Moneypenny beschikt over ervaren medewerkers die uitstekend in staat zijn uw online boekhouding of administratie op een effectieve en efficiënte wijze te verzorgen. U krijgt een financieel/administratieve duizendpoot toegewezen, u hoeft dus zelf niemand in dienst te nemen, en stelt in overleg een takenpakket samen.

Online boekhouden is uitermate geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (MKB), en geeft u de gelegenheid diverse taken uit handen te geven aan zeer ervaren, met zorg geselecteerde, gespecialiseerde krachten.

Takenpakket voor online boekhouden
Wanneer u een takenpakket samenstelt voor degene die het online boekhouden voor u verzorgd, kunt u kiezen uit de volgende werkzaamheden: het inboeken van in- en verkoopfacturen, salarisadministratie, belastingaangiftes, facturatie, debiteurenbeheer, rapportages maken en communiceren met de accountant. Het allergrootste voordeel is dat u kunt rekenen op een professionele aanpak van financieel/administratieve zaken.

De filosofie van Moneypenny
Moneypenny speelt handig in op het groeiende verlangen naar flexibiliteit, het zoeken naar een balans tussen werk en privé, en de behoefte aan zelfstandigheid. Door goed opgeleide, gemotiveerde en flexibele thuiswerkers te koppelen aan bedrijven bespaart men kosten en tijd. Naast online boekhouden en secretarieel en administratief werk verzorgen wij ook ondersteuning op het gebied van ICT en communicatiemethoden.