Homeshoring

In de wereld van call-centers en ICT-bedrijven ontstond homeshoring, of ook wel thuiswerk, als alternatief voor het uitbesteden van werkzaamheden aan landen met goedkope arbeidskrachten. In veel branches werd deze trend gevolgd, maar dat kwam de kwaliteit niet altijd ten goede. Bij Moneypenny is kwaliteit een eerste voorwaarde!

Hoogopgeleide professionals worden door middel van homeshoring door Moneypenny gekoppeld aan organisaties die deskundige ondersteuning op het vlak van klantcontact, administratie, secretariële zaken goed kunnen gebruiken.

Homeshoring door Moneypenny
Hoge kwaliteit tegen lage kosten. Dat is het idee achter het homeshoring concept. En het werkt! Steeds meer mensen kiezen voor een betere balans tussen werk en privé, en steeds meer ondernemers hechten waarde aan een flexibele aanpak van taken. Waarom iemands in vaste dienst nemen als diens expertise maar tijdelijk benut wordt?

Onze ervaren thuiswerkers kunnen door middel van homeshoring zowel voor projectmatige werkzaamheden als voor langere tijd aan uw organisatie worden gekoppeld.

Goedkoop en effectief
Onze hoogopgeleide krachten kunnen vanuit hun thuiskantoor zowel zelfstandig als in teamverband voor u aan het werk gaan. Homeshoring levert u een hoog rendement op door het uitblijven van reiskosten, het besparen van kantoorkosten en de eenvoudige aanpassingen aan de hoeveelheid werk. Bovendien werken onze medewerkers snel en foutloos. Met homeshoring bespaart u al snel meer dan 30%.