Webinar over effectief vergaderen

Vergaderdruk? Wie herkent het niet. De gemiddelde Nederlandse werknemer spendeert een kwart van zijn/haar tijd in vergaderingen. Aan de top van organisaties loopt dat op – tot maar liefst 80% voor topmanagement. Saillant detail: mensen ervaren gemiddeld 50% van de tijd die zij in vergaderingen zitten als ineffectief. Alle reden dus om te onderzoeken of Het Nieuwe Werken en Nieuwe manieren van Vergaderen kunnen bijdragen aan het terugdringen van de hoeveelheid vergaderingen en het vergroten van de effectiviteit ervan.

Gratis webinars (max 50 deelnemers)
vrijdag 20 april en dinsdag 18 september 
van 9.00-10.00 uur

training (tijdens interactieve ontbijtsessie):
dinsdag 20 november
kosten: € 195,00 per deelnemer
van 8.00-12.00 uur, kantoor Moneypenny Abcoude

Aanmelden kan via info@moneypenny.nl. Vermeld daarin webinar of training, datum en namen van de deelnemers. Heeft u nog vragen? Belt u dan met Moneypenny, 020 4260 760 en vraag naar Marianne Sturman of Charmaine Reeb.

Moneypenny webinars worden mede mogelijk gemaakt door KPN.

Vergaderdruk? Wie herkent het niet. De gemiddelde Nederlandse werknemer spendeert een kwart van zijn/haar tijd in vergaderingen. Aan de top van organisaties loopt dat op tot maar liefst 80% voor topmanagement. Saillant detail: mensen ervaren gemiddeld 50% van de tijd die zij in vergaderingen zitten als ineffectief. Alle reden dus om te onderzoeken of Het Nieuwe Werken en Nieuwe manieren van Vergaderen kunnen bijdragen aan het terugdringen van de hoeveelheid vergaderingen en het vergroten van de effectiviteit ervan.

In-company webinar Het Nieuwe Vergaderen (minimaal 15 deelnemers)
datum/ tijd: in overleg 
kosten: geen

Heeft u nog vragen? Belt u dan met Moneypenny, 020 4260 760 en vraag naar Marianne Sturman of Charmaine Reeb.