Workshop teamafspraken

Werken en samenwerken verandert in teams als je organisatie de principes omarmt van Het Nieuwe Werken (of Anders Werken, Slimmer Werken, Flexibel Werken...) Als je elkaar niet meer automatisch iedere dag op kantoor tegenkomt, vraagt dat om nieuwe praktische teamafspraken, bijvoorbeeld over bereikbaarheid, beschikbaarheid, overleg en verantwoordelijkheid. Werkbare afspraken houden rekening met de belangen van klanten, medewerkers én organisatie.

In onze workshop teamafspraken krijg je tools aangereikt die hun nut in de praktijk hebben bewezen bij heel diverse organisaties. Na de workshop kun je direct met je team aan de slag. Of je nu net start of al een tijd bezig bent met nieuwe manieren van werken.

Workshop teamafspraken – 1 dagdeel (open inschrijving)

Regelmatig kun je deelnemen aan deze intensieve en inspirerende workshop. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. De workshop is geschikt voor iedere leidinggevende die een team aanstuurt dat werkt of gaat werken volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Ook interessant voor professionals die vanuit hun rol leidinggevenden ondersteunen in de transitie naar HNW, bijvoorbeeld vanuit HR.

Individuele intake
Met de trainer heb je een telefonische intake om kennis te maken en je specifieke trainingsvragen te bespreken.

Workshop (1 dagdeel)
In een dagdeel bieden we je inspiratie én praktisch tools om effectieve teamafspraken te maken in een HNW setting. In de workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde: HNW in de praktijk, belangen balans en teamafspraken. Tijdens het dagdeel is voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaringen. Je maakt een beknopt actieplan om aan de slag te gaan met je team.

Online follow-up sessie (1 uur, 1 maand na de training)
Ter afronding ontmoet je je trainingsgroep nog een keer online om je voortgang te bespreken en ervaringen uit te wisselen.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 325 ex BTW per persoon. 

Locatie en data
De training vindt plaats in ons kantoor in Spaces Zuidas van 13.00 tot 16.30 uur. Neem contact op met Marianne Sturman voor data.

Aanvullende optie – persoonlijke coaching
In de workshop krijg je veel inspiratie aangereikt. Je kunt de training uitbreiden met twee telefonische coachingssessies van 45 minuten waarin we jouw specifieke vraagstukken verder uitdiepen. Ook bespreken we dan je ervaringen met de aangereikte stof. De extra kosten hiervoor bedragen € 200 ex BTW per deelnemer.

Aanvullende optie - begeleiding eerste teamgesprek
Heb je na de training behoefte aan ondersteuning bij het maken van teamafspraken dan kan je trainer een gesprek met je team faciliteren. Een externe expert kan bijvoorbeeld lastige onderwerpen bespreekbaar te maken en een team te stimuleren om de randen van hun comfort zone op te zoeken. Voor een teamgesprek van 3 uur op locatie zijn de extra kosten 950 € ex BTW (incl. voorbereiding en reiskosten)

In-company trainingen

Moneypenny biedt bovenstaande training ook aan als in-company programma. In overleg met u maken wij graag een offerte op maat. Mail of bel Susan Smulders voor een vrijblijvende kennismaking.