Training leidinggeven aan Het Nieuwe Werken

Thuiswerkende medewerkers, online overleg, daadwerkelijk sturen op resultaten,… Allemaal elementen  waar je als manager mee te maken krijgt als je organisatie flexibeler gaat werken. Bijvoorbeeld door invoering van Het Nieuwe Werken (of Anders Werken / Flexibel Werken etc.) 

Werken en samenwerken wordt echt anders en dat vraagt dus ook een nieuwe manier van leidinggevenden. Tel daarbij op dat je als leidinggevende een essentiële rol speelt in de cultuur omslag die HNW nu eenmaal is voor de meeste organisaties en er is alle reden om een extra steuntje in de rug te zoeken. Vanaf de wal roepen dat je moet “loslaten” of “sturen op output” is gemakkelijk, maar hoe doe je dat nu eigenlijk in de praktijk van alle dag? Daar gaat deze training over!

Workshop leidinggeven aan Het Nieuwe Werken - 1 dagdeel (open inschrijving)

Regelmatig kun je deelnemen aan deze intensieve en inspirerende workshop. Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers. De workshop is geschikt voor iedere leidinggevende die een team aanstuurt dat werkt of gaat werken volgens de principes van Het Nieuwe Werken. Ook interessant voor professionals die vanuit hun rol leidinggevenden ondersteunen in de transitie naar HNW, bijvoorbeeld vanuit HR.

Individuele intake
Met de trainer heb je individueel een telefonische intake om kennis te maken en je specifieke trainingsvragen te bespreken.

Workshop (1 dagdeel, inclusief lunch)
In een dagdeel bieden we je inspiratie én praktisch tools om effectief leiding te geven aan je team in een HNW setting. In de sessie komen de volgende onderwerpen aan de orde: HNW in de praktijk, belangen balans, teamafspraken en leiderschapsvaardigheden. Tijdens de workshop is veel ruimte voor onderlinge gesprekken en individuele reflectie. Je maakt zelf een beknopt actieplan om de aangereikte zaken toe te passen in de praktijk.

Online follow-up sessie (1 uur, 1 maand na de training)
Ter afronding ontmoet je je trainingsgroep nog een keer online om je voortgang te bespreken en ervaringen uit te wisselen.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen van € 325,- voor € 295,- ex BTW per persoon. 

Locatie en datum
De workshop vindt plaats op vrijdag 17 maart van 9.30-13.30 uur (lunch om12.30 uur) in de omgeving van Amsterdam, de definitieve locatie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Aanvullende optie – persoonlijke coaching
In de workshop krijg je veel inspiratie aangereikt. Je kunt de workshop uitbreiden met twee telefonische coachingssessies van 45 minuten waarin we jouw specifieke vraagstukken verder uitdiepen. Ook bespreken we dan je ervaringen met de aangereikte stof. De extra kosten hiervoor bedragen € 200 ex BTW per deelnemer.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor de workshop.

In-company trainingen

Moneypenny biedt bovenstaande training ook aan als in-company programma. In overleg met u maken wij graag een offerte op maat. Mail of bel Susan Smulders (06-45766097) voor een vrijblijvende kennismaking.