Moneypenny Ontbijtsessie 25 september “De toekomst van kantoorwerk: Go Remote”

Hoe onvervulbare vacatures in te vullen en medewerkers te binden door remote working

Is er binnen jouw organisatie sprake van een groeiend aantal onvervulde vacatures? Is het lastig om medewerkers voor langere tijd aan je organisatie te binden? Dan ben je van harte uitgenodigd voor onze Moneypenny Ontbijtsessie op woensdag 25 september aanstaande, in Amsterdam. We praten je dan graag, wetenschappelijk gefundeerd, bij over:

  • Hoe de arbeidsmarkt zich heeft ontwikkeld, en naar verwachting gaat ontwikkelen in het komende decennium;
  • Wat medewerkers van nu - jong én oud - belangrijk vinden in werk en leven, zoals flexibiliteit, autonomie en zingeving
  • Hoe de carrière en ontwikkelingswensen van medewerkers er uit gaan zien;
  • Waarom remote working hét werkconcept van de toekomst is;
  • Hoe Moneypenny jou kan helpen remote working voor jouw organisatie te laten werken

Waarom organiseren we deze Moneypenny Ontbijtsessie

Hoewel 'kantoorwerk' in de afgelopen decennia drastisch veranderd is, zijn veel organisaties blijven hangen in de jaren '80. Immers, we reizen nog steeds naar kantoren om ons werk uit te voeren, laten managers ons vertellen wat we moeten doen en denken dat een vast contract zekerheid biedt.

Veel grote organisaties kampen met een tekort aan goede specialisten. Die zijn echter best te vinden als je het traditionele kantoorconcept durft los te laten. Vooral Millenials zijn graag bereid om voor jouw bedrijf te knallen, als ze maar niet in het 9 tot 5 keurslijf hoeven.

In 2000 was Moneypenny haar tijd vooruit met de introductie van remote working voor ondersteunende taken. Veel organisaties zijn intussen overtuigd en laten deze eenvoudige werkzaamheden onafhankelijk van tijd en plaats uitvoeren. Intussen gaat Moneypenny verder. Wij blijven innoveren en weten zeker dat de toekomst van werk niet meer op kantoor is, maar altijd en overal.

Locatie - Het meest duurzame kantoor ter wereld: Epicenter Amsterdam

We organiseren onze ontbijtsessie in het meest duurzame kantoor ter wereld: Epicenter Amsterdam, Fred. Roeskestraat 115,
1076 EE Amsterdam.

Kosten

Je deelname aan de Moneypenny Ontbijtsessie is geheel gratis!

Voor wie

De Moneypenny Ontbijtsessie is specifiek bedoeld voor ondernemers en voor (HR) Managers van (middel) grote organisaties.

Wanneer en aanmelden

De Moneypenny ontbijtsessie vindt plaats op woensdag 25 september van 8.30-9.30 uur (inloop vanaf 8.00 uur). Meld je aan via de groene aanmeldknop hierboven. Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@moneypenny.nl of bel Marianne Sturman via 06-51222840.

En ja, er is echt ontbijt!