Moneypenny Lunch & Learn – “De toekomst van kantoorwerk: Go Remote!”

Hoe onvervulbare vacatures in te vullen en medewerkers te binden door remote working

Is er binnen jouw organisatie sprake van een groeiend aantal onvervulde vacatures? Is het lastig om medewerkers voor langere tijd aan je organisatie te binden? Willen medewerkers meer invloed op waar, wanneer en hoe ze werken, maar vinden leidinggevenden dat spannend? Laat je inspireren tijdens een van onze Lunch & Learn sessies over de mogelijkheden van remote working, oftewel: werken op afstand op dinsdag 19 november (Amsterdam) of dinsdag 26 november (Eindhoven) van 12.00-14.00 uur. We praten je dan graag, wetenschappelijk gefundeerd, bij over:

  • Hoe de arbeidsmarkt zich heeft ontwikkeld, en naar verwachting gaat ontwikkelen in het komende decennium;
  • Wat medewerkers van nu - jong én oud - belangrijk vinden in werk en leven, zoals flexibiliteit, autonomie en zingeving
  • Hoe de carrière en ontwikkelingswensen van medewerkers er uit gaan zien;
  • Waarom remote working hét werkconcept van de toekomst is;
  • Hoe Moneypenny jou kan helpen remote working voor jouw organisatie te laten werken

Locatie en aanmelden

  • 26 november, Evoluon Eindhoven, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA EINDHOVEN AANMELDEN

Waarom organiseren we Moneypenny Lunch & Learn

Hoewel 'kantoorwerk' in de afgelopen decennia drastisch veranderd is, zijn veel organisaties blijven hangen in de jaren '80. Immers, we reizen nog steeds naar kantoren om ons werk uit te voeren, laten managers ons vertellen wat we moeten doen en denken dat een vast contract zekerheid biedt.

Veel grote organisaties kampen met een tekort aan goede specialisten. Die zijn echter best te vinden als je het traditionele kantoorconcept durft los te laten. Vooral Millenials zijn graag bereid om voor jouw bedrijf te knallen, als ze maar niet in het 9 tot 5 keurslijf hoeven.

In 2000 was Moneypenny haar tijd vooruit met de introductie van remote working voor ondersteunende taken. Veel organisaties zijn intussen overtuigd en laten deze eenvoudige werkzaamheden onafhankelijk van tijd en plaats uitvoeren. Intussen gaat Moneypenny verder. Wij blijven innoveren en weten zeker dat de toekomst van werk niet meer op kantoor is, maar altijd en overal.

Kosten

Je deelname aan Moneypenny Lunch & Learn is geheel gratis!

Voor wie

De Moneypenny Lunch & Learn is specifiek bedoeld voor ondernemers en voor  Senior HR Professionals en Managers van (middel)grote organisaties.

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@moneypenny.nl of bel Marianne Sturman via 06-51222840.

En ja, er is écht lunch!