Gratis webinar ‘Werk en privé balans bij thuiswerken’

Opeens zijn we grotendeels verplicht thuis aan het werk. En dat is niet altijd in een optimale situatie. Wellicht woon je in je eentje en heb je dus weliswaar alle rust om te werken, maar komen de muren na een week of twee al behoorlijk op je af. Misschien deel je je huis met je partner en is er een strakke planning nodig om te bepalen wie wanneer aan dat ene bureau mag zitten om te werken. Of is het zo dat jouw huis niet alleen werkplek(ken) maar opeens ook schoolklas(sen) of kinderopvanglocaties herbergt? Dan is het een flinke uitdaging om überhaupt werk gedaan te krijgen.

Moneypenny werkt al een aantal jaren met individuen, leidinggevenden en organisaties aan het thema werk-privé balans bij werken op afstand. We geven je graag een inkijkje in onze inzichten en een heleboel praktische tips tijdens een gratis webinar. Schrijf je nu in en doe mee.

Wanneer en aanmelden

Woensdag 29 april van 9:30-10:45 uur (maximaal 45 deelnemers)

Kosten

Je deelname aan het Moneypenny Webinar is geheel gratis!

Voor wie

Dit Moneypenny webinar is vooral bedoeld voor leidinggevenden die met werken en samenwerken op afstand te maken hebben en voor ondersteunende functies als HR die een rol spelen in de transitie naar nieuwe, flexibele manieren van werken.

Meld je ook aan als je er misschien niet bij kan zijn, want dan sturen we je de link toe zodat je het webinar kan naluisteren!