Workshops en trainingen

Geen enkel ander adviesbureau in Nederland richt zich voor 100% op Het Nieuwe Werken. Moneypenny, de pionier, doet wat wel en concentreert zich daarbij op werken en samenwerken. Want al zijn ICT en huisvesting belangrijke randvoorwaarden, de meerwaarde van Het Nieuwe Werken zit echt in effectiever (samen)werken. Daarom is het essentieel dat medewerkers én leidinggevenden ondersteund worden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het doorbreken van traditionele werkpatronen. Ons trainingsaanbod is hier speciaal op gericht.

Workshops & Trainingen

Webinars (in-company à € 250,- per sessie)

    Blended learning

    Onze trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op de ‘blended learning’ filosofie. Hierbij wisselen wij face-to-face werkvormen af met online activiteiten (zoals webinars en intervisiesessies) en persoonlijke (huiswerk)opdrachten. Door gedurende een langere tijd op diverse manieren met het onderwerp bezig te zijn ontstaat ruimte om te experimenteren met de aangereikte theorie, kun je leren van ervaringen van andere deelnemers. De praktijk bewijst dat gedragsveranderingen op deze manier beter beklijven dan bij een éénmalige interventie.

    20 jaar praktijkervaring met Het Nieuwe Werken delen we graag met je via ons blog. Al honderden klanten van Moneypenny hebben de voordelen van Het Nieuwe Werken in de praktijk gebracht. Moneypenny richt zich op het snijvlak van mens & organisatie en werk. Goede invulling van randvoorwaarden als ICT en huisvesting zijn uiteraard van belang, maar dé winst van Het Nieuwe Werken zit in onze optiek in effectiever werken en samenwerken. Wie durft het aan om buiten vaste organisatorische, geografische en professionele kaders te treden? Moneypenny schept ruimte voor Het Nieuwe Werken, wie doet er met ons mee?