Workshops en trainingen

Geen enkel ander adviesbureau in Nederland richt zich voor 100% op Het Nieuwe Werken. Moneypenny, de pionier, doet wat wel en concentreert zich daarbij op werken en samenwerken. Want al zijn ICT en huisvesting belangrijke randvoorwaarden, de meerwaarde van Het Nieuwe Werken zit echt in effectiever (samen)werken. Daarom is het essentieel dat medewerkers én leidinggevenden ondersteund worden bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het doorbreken van traditionele werkpatronen. Ons trainingsaanbod is hier speciaal op gericht.

Workshops & Trainingen

Gratis webinars

  • Leidinggeven aan thuiswerkers
  • Managing home-based workers
  • Ontdek de mogelijkheden van een PA op afstand - meer info en aanmelden
  • Werk en privé balans bij thuiswerken
  • Onboarding en inwerken van nieuwe medewerkers op afstand - meer info en aanmelden

Andere thema's

Wij verzorgen workshops over de volgende andere thema's. Stuur gerust een mail aan Susan Smulders voor meer info.

  • Het Nieuwe Werken op het secretariaat (voor secretariaatsmedewerkers)
  • Waarom Het Nieuwe Werken invoeren - hoe past dit in onze toekomstvisie? (voor directies)
  • Wat is Het Nieuwe Werken, wat zijn de spelregels en hoe gaan wij Het Nieuwe Werken implementeren? (voor directies)
  • Het Nieuwe Werken en de impact op arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden (voor HRM’ers)
  • Kick-off sessie Het Nieuwe Werken (werknemers en/of leidinggevenden)

Blended learning

Onze trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op de ‘blended learning’ filosofie. Hierbij wisselen wij face-to-face werkvormen af met online activiteiten (zoals webinars en intervisiesessies) en persoonlijke (huiswerk)opdrachten. Door gedurende een langere tijd op diverse manieren met het onderwerp bezig te zijn ontstaat ruimte om te experimenteren met de aangereikte theorie, kun je leren van ervaringen van andere deelnemers. De praktijk bewijst dat gedragsveranderingen op deze manier beter beklijven dan bij een éénmalige interventie.

20 jaar praktijkervaring met Het Nieuwe Werken delen we graag met je via ons blog. Al honderden klanten van Moneypenny hebben de voordelen van Het Nieuwe Werken in de praktijk gebracht. Moneypenny richt zich op het snijvlak van mens & organisatie en werk. Goede invulling van randvoorwaarden als ICT en huisvesting zijn uiteraard van belang, maar dé winst van Het Nieuwe Werken zit in onze optiek in effectiever werken en samenwerken. Wie durft het aan om buiten vaste organisatorische, geografische en professionele kaders te treden? Moneypenny schept ruimte voor Het Nieuwe Werken, wie doet er met ons mee?