Eerste hulp bij thuiswerken

Nu veel organisaties - al dan niet versneld - met thuiswerken aan de slag gaan, ontstaan er nieuwe vraagstukken. Veel managers en medewerkers worstelen hiermee. Moneypenny weet het antwoord! Op basis van 20 jaar ervaring met thuiswerken begeleiden Susan Smulders en Marianne Sturman teams, leidinggevenden en individuele medewerkers om de slag te maken naar thuiswerken. Je krijgt van ons geen standaardoplossingen aangeboden, maar flexibel maatwerk dat bewezen effectief is. Hieronder hebben we een aantal laagdrempelige, en betaalbare, diensten voor je op een rij gezet, waarmee we je snel op weg kunnen helpen.

Gratis dienstverlening

Webinar: '(Samen)werken post Corona: hoe?'

Webinar: 'Ontdek de mogelijkheden van een PA op afstand'

   Diensten voor € 125,00 per stuk

   Faciliteren van een online meeting (Zoom, Skype, GoToMeeting, Teams, Webex en meer)
   Een van onze deskundige medewerkers is tijdens jouw online meeting aanwezig om ervoor te zorgen dat de vergadering (technisch) op rolletjes loopt, zodat jij je kan focussen op je voorzittersrol.

   Individuele coaching voor leidinggevenden of thuiswerkers
   Tijdens een coachingsessie gaat een van onze coaches online met je in gesprek over jouw individuele thuiswerkvraagstuk. Voor dit tarief zijn maximaal 2 sessie inbegrepen van in totaal 1-1,5 uur.

   Notuleren van een online meeting
   Een van onze vakkundige notulisten maakt graag een verslag van jouw online meeting. Neem de vergadering op en stuur ons het geluidsbestand of laat je Moneypenny notulist live deelnemen aan de vergadering.

   Diensten voor € 250,00 per stuk

   In-company webinar op maat voor jouw organisatie over de volgende onderwerpen

   • Leidinggeven aan thuiswerkers
   • Onboarding en inwerken van nieuwe medewerkers op afstand
   • Werk en privé balans bij thuiswerken
   • Tips voor effectiever online vergaderen
   • Tips voor thuiswerkers

   Interesse of meer info?

   Heb je interesse in een van onze diensten of een andere vraag over thuiswerken? Klik dan op onderstaande groene knop en vul je gegevens in of neem contact met ons op: Susan Smulders 06-45766097, Marianne Sturman 06-51222840.