Team

Moneypenny zet uitsluitend ervaren adviseurs in: specialisten in Het Nieuwe Werken die hun sporen verdiend hebben. De onderstaande adviseurs vormen de kern van het team Consulting & Training. Daarnaast doen wij waar nodig een beroep op ervaren experts en trainers uit ons netwerk, bijvoorbeeld specialisten op het gebied van arbeidsrecht, ARBO en ICT.

Susan Smulders, Partner

Susan is opgeleid als bedrijfskundige op Nijenrode (BBA) en IMD in Lausanne (MBA). Zij heeft ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als marketeer en lijnmanager bij o.a. KPN en Telfort. Het adviesvak heeft zij zich eigen gemaakt bij Booz Allen & Hamilton (tegenwoordig Booz & co). De afgelopen jaren is zij zelfstandig ondernemer. Susan is de drijvende kracht achter Moneypenny Consulting & Training. Haar kracht én passie liggen in het vertalen van theorie en praktijkervaring in Nieuwe Werkbare oplossingen waar organisatie, medewerkers en maatschappij baat bij hebben. Susan op Linkedin.

Marianne Sturman, Partner

Marianne is oprichter en directeur van Moneypenny. Marianne is met Moneypenny één van de pioniers in Nederland met betrekking tot Het Nieuwe Werken. Marianne is bedrijfskundige en behaalde na haar BA-opleiding in de VS een MBA-diploma aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij werkte voor onder andere Xerox en Lucent Technologies. Marianne is vooral goed in het inspireren en enthousiasmeren van mensen voor HNW en wordt regelmatig uitgenodigd voor spreekbeurten over HNW. Marianne’s ruime praktijkervaring met HNW is gebundeld in de consultancy unit Moneypenny Consulting & Training. Marianne was in 2010 Porsche onderneemster van het jaar. Marianne op Linkedin.