E-recruitment

Traditionele werving en selectie is duur en omslachtig. Wij doen het hele proces online: van de juiste kandidaten vinden tot online job interviews. Dat is sneller, effectiever en voordeliger. We selecteren uit ons eigen unieke bestand van hoogopgeleide, ervaren kandidaten, maar ook daarbuiten. Je kunt het complete werving- en selectietraject aan onze e-recruiters uitbesteden, maar ook alleen een vacature bij ons uitzetten en zelf de interviews doen. Zo blijf je altijd flexibel.

Functies en kandidaten

Wij weten zeker dat wij de ideale flexibele medewerker voor je kunnen vinden. Of dat nu een Remote werker is in deeltijd of fulltime. Moneypenny heeft een fantastisch eigen kandidatenbestand van meer dan 5.500 kandidaten (50% HBO/universitair, 50% MBO) met gemiddeld vijftien jaar werkervaring. Secretaresses, juristen, controllers, HR-specialisten, klantenservicemedewerkers, copywriters, vertalers, marketeers, social media-experts, webbouwers en nog veel meer. Zoek je een bepaald specialisme? Alle kans dat wij je verder kunnen helpen. Zo nodig zoeken we ook in externe online vacaturebanken.

Sneller en effectiever werven

Waarbij je naar wens taken aan je Moneypenny Virtuele Recruitment Assistent (VRA) delegeert. Zo beoordelen we de CV’s van kandidaten voor je en voeren we de eerste sollicitatiegesprekken. Je hoeft dan alleen maar met de allerbeste kandidaten een gesprek te voeren en als je dat niet wilt, doen wij ook de volgende selectieronde voor je. Moneypenny gaat daarbij verder dan de meeste werving- en selectiebureaus, die vasthouden aan ‘gewone’ sollicitatiegesprekken. Wij doen job interviews sinds jaar en dag online. Webcamgesprekken zijn sneller te plannen en besparen veel reistijd en -kosten. Met het oog op de terugkoppeling naar jou nemen we desgewenst de interviews op. Lees meer over online job interviews.

Voordelige tarieven

E-recruitment is superefficiënt. Daardoor profiteer je van een uiterst scherpe prijsstelling. Voor en E-recruitment pakket rekenen wij vaste, lage tarieven, waarbij jouw Moneypenny E-Recruiter een of meer van de volgende taken voor je uit handen neemt:

  • Vacatureteksten opstellen/redigeren
  • Vacatures uitzetten op online jobboards en social media kanalen
  • Screenen van CV's
  • Houden van (telefonische) interviews
  • Houden van online job interviews