Vind een Remote Talent

Trek schaars talent aan met een mooie remote-functie

Heb je een lastige job waar je maar geen goede specialist voor kunt vinden? Bekijk eens of Remote Talent die baan wel aantrekkelijk genoeg vindt. Wij helpen je om de functie beter geschikt te maken voor werken op afstand.

Millennials op wereldreis, ouders die een betere werk-privébalans ambiëren, toppers met een fysieke beperking, ervaren ouderen die niet willen forensen: er is een fantastisch arbeidspotentieel van Remote Talent dat liever niet te vaak naar kantoor komt. Remote Talent blijft graag flexibel. En jij vast ook. Je vacatures kunnen 100% op afstand worden georganiseerd, maar tussenvormen zijn ook mogelijk. Zo blijf je maximaal slagvaardig.

Moneypenny Job Board: ruim 5.500 kandidaten voor remote jobs

Wij weten zeker dat wij de ideale kandidaat voor jouw remote vacature voor je kunnen vinden. Of dat nu een Remote werker is in deeltijd of fulltime. Moneypenny heeft een fantastisch eigen bestand van meer dan 5.500 kandidaten (50% HBO/universitair, 50% MBO). Secretaresses, juristen, controllers, HR-specialisten, klantenservicemedewerkers, copywriters, vertalers, marketeers, social media-experts, webbouwers en nog veel meer. Zoek je een bepaald specialisme? Alle kans dat wij je verder kunnen helpen. Zo nodig zoeken we ook in externe online vacaturebanken.

Sneller en effectiever werven

Traditionele werving en selectie is duur en omslachtig. Wij doen het hele proces online: van de juiste kandidaten vinden tot online job interviews. Dat is sneller, effectiever en voordeliger. We selecteren uit ons eigen unieke bestand van hoogopgeleide, ervaren kandidaten, maar ook daarbuiten. Je kunt het complete werving- en selectietraject aan onze recruiters uitbesteden, maar ook alleen een vacature bij ons uitzetten en zelf de interviews doen. Zo blijf je altijd flexibel.

Voordelige tarieven

Moneypenny's werkwijze is super efficiënt. Daardoor profiteer je van een uiterst scherpe prijsstelling. Voor een werving & selectiepakket rekenen wij een vast, laag tarief, waarna de geselecteerde kandidaat rechtstreeks bij jou in dienst komt. Vraag direct een offerte aan of bel of WhatsApp ons direct via (020) 42 60 760.