Werken via Moneypenny

De Virtuele Assistenten en flexibele specialisten van Moneypenny zijn hoogopgeleid (50% HBO/universitair, 50% MBO). Veel kandidaten in ons bestand combineren werk met een gezin, studie, hobby’s en andere activiteiten, omdat onze jobs veel vrijheid bieden als het gaat om tijd en/of plaats van werk. Met een flexibele instelling halen zij maximaal rendement uit hun tijd, bijvoorbeeld door ook buiten kantooruren te werken. Herken je jezelf hierin? Dan is werken via Moneypenny misschien iets voor jou.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe jobs bij Moneypenny? Like ons op Facebook of volg ons op Twitter. Wil je onze jobs direct in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in via onderstaande link.

Klik hier om je in te schrijven

Contact en afspraken

Als je voor onze opdrachtgevers werkt, dan doe je dat op locatie, vanuit huis of een combinatie daarvan. Moneypenny hanteert twee contractvormen:

  • Je werkt via een uitzendovereenkomst. Dit geldt voor de meeste opdrachten.
  • Je werkt als ZZP-er. Download hier onze voorwaarden voor ZZP-ers.

In beide gevallen werk je zeer zelfstandig. Je krijgt te maken met hoge kwaliteitsnormen en harde deadlines voor het opleveren van je werk. Vanzelfsprekend kun je per week aangeven hoeveel uren en wanneer je beschikbaar bent. Op die toezeggingen moeten wij altijd kunnen rekenen.

Moneypenny als werkgever

Moneypenny is geen gewone werkgever. Moneypenny, jijzelf en de opdrachtgever hebben een driehoeksverhouding, waarbij ieder duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheden heeft.

Je bepaalt zelf of je wilt werken en dingt dan mee naar de jobs die Moneypenny aanbiedt. De beste kandidaat krijgt het werk. Dit betekent dat Moneypenny werkt volgens het no work/no pay-principe. Lees hier meer over ons sollicitatieproces.

Wij verwachten van je dat je je ondernemend opstelt. Ook vragen we van je dat je helder communiceert, met de opdrachtgever, maar ook met ons. En we rekenen je af op resultaat. Als je thuis wilt werken, stellen we uiteraard eisen aan een professioneel thuiskantoor. En om te zorgen dat al onze flexibele medewerkers dezelfde hoge normen hanteren, verwachten we je enkele malen per jaar op onze trainingsbijeenkomsten.

Virtuele collega’s

Waar en wanneer je ook werkt via Moneypenny, je hebt veel virtuele collega’s. Via het Moneypenny Meetingpoint, ons online communicatieplatform, kun je contact leggen met je collega’s. Je vindt daar ook nieuwtjes, informatie over nieuwe opdrachten, de urenregistratie en nog veel meer.