Moneypenny Do-its

Do-its app

Moneypenny is sinds 2000 pionier in het leveren van Virtuele Assistentie (VA) - persoonlijke ondersteuning op afstand - aan drukbezette ondernemers en managers. Om de nauwe samenwerking tussen onze klanten en hun VA's nóg beter te faciliteren hebben wij de Do-its app ontwikkeld.

In de gratis Moneypenny Do-its app zijn alle communicatiemogelijkheden (mail, whatsapp, sms, bellen en skypen) onder 1 handige knop gebundeld, zodat je razendsnel met je VA kan communiceren. Daarnaast biedt de app een eenvoudige digitale actielijst die je in een keer aan je VA (of aan jezelf) kan sturen.

Je voert eenmalig je eigen contactgegevens en die van je VA (als je er een hebt) in en je kan direct aan de slag!

Do-its app, ook als je geen eigen VA hebt

Als je geen VA hebt: geen punt. Dan kun je uiteraard gebruik maken van onze app. Mocht je een losse klus hebben die je graag wil uitbesteden, graag! Via de app delegeer je gemakkelijk Do-its (taken) die worden opgepakt door een van onze ervaren VA's.

Do-its prepaid kaart: betalen per taak

Als je geen vaste klant bent van Moneypenny en je wil af en toe een losse klus delegeren, dan is de Do-its prepaid kaart heel handig. Klik hier voor meer info.

Meer weten?

Mocht je meer willen weten over onze Do-its app of over onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact op te nemen met Marianne Sturman (06-51222840), oprichter van Moneypenny.